UDARNO! Kurtijevi inspektori i specijalci sa dugim cevima upali u NIS-ovu pumpu u Zvečanu

Autor:

Vesti

22.07.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurti nastavlja teror nad svim što je srpsko!

UDARNO! Kurtijevi inspektori i specijalci sa dugim cevima upali u NIS-ovu pumpu u Zvečanu

Foto: Tanjug/AP

Pripadnici takozvane kosovske agencije za privatizaciju, pripadnici lažnog Ministarstva trgovine i Poreska uprava tzv. Kosova, u pratnji takozvane kosovske policije, upali su u NIS-ovu pumpu u Zvečanu, potvrđeno je za Kosovo onlajn.

Nakon zatvaranja pumpi u Severnoj Mitrovici i Zubinom Potoku, inspektori traže licencu za rad i proveravaju imovinu NIS-ove pumpe u Zvečanu, koja se nalazi u ulici Kralja Petra Prvog.

Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani kazao je za Kosovo onlajn da će nakon inspekcije tzv. kosovska agencija za privatizaciju doneti odluku šta dalje.

„Kosovska agencija za privatizaciju pregleda svoje vlasništvo na severu Kosova. Ovo je pumpa za koju tvrde da je njihovo vlasništvo. Otišli su zajedno sa inspektorom Ministarstva trgovine i Poreskom administracijom. Dok mi asistiramo, oni pregledaju svoje vlasništvo, a onda će doneti odluku šta dalje“, kazao je Eljšani.

Ovo je samo jedan u nizu očajničkih poteza lažne države Kosovo da zastraši srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini i još jednom demonstrira da je destabilišući faktor u čitavom regionu. Aljbin Kurti nastavlja svoju antisrpsku politiku i svakog dana smišlja nove načine da muči i ugnjetava srpski narod. Još uvek se čeka reakcija međunarodne zajednice na njegove najnovije antisrpske ispade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading