RADNIK "SKROZ DOBRE PEKARE" PREMLATIO ŽENU ISPRED RADNJE: Snimak sa Banovog brda zapalio društvene mreže, "DOKLE SAMO NASILJE?" (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz pekare još uvek nije stigao zvaničan komentar

RADNIK "SKROZ DOBRE PEKARE" PREMLATIO ŽENU ISPRED RADNJE: Snimak sa Banovog brda zapalio društvene mreže, "DOKLE SAMO NASILJE?" (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Na Banovom brdu u Beogradu, jedan muškarac zaposlen u "Skroz dobra pekara" postao je predmet pažnje nakon što je udario žensku osobu, čitav događaj je zabeležen i objavljen na Instagram nalogu Moj_beo_grad.

Snimak fizičkog sukoba

- Radnik ispred Skroz dobre pekare udara ženu, Požeška Banovo Brdo. Nisam snimio kad je prvi put udario, na snimku se vidi da je ona njega udarila, ali je zapravo on nju prvi pa je ona uzvratila, a zatim dobila još jedan udarac - stoji u objašnjenju snimka.

 

 

Reakcija javnosti

Nakon što je video postavljen na društvene mreže, javnost je burno reagovala na ovaj incident. Mnogi su osudili nasilje i izrazili negodovanje nad postupcima zaposlenog u pekari.

- Pekara ima kamere pa će vratiti i videti šta se desilo, čak ima i zlatara pored pekare - napisao je jedan.

- Kad zapošljavaju svakoga - glasi drugi komentar.

- Otkaz - bio je kratak treći.

- Ovaj naš svet ide 100% u pogrešnom pravcu. Pa dokle samo nasilje? Gde je sve nestalo? - zapitala se jedna žena u komentaru.

Iz pekare još uvek nije stigao zvaničan komentar povodom ovog incidenta.

Povod fizičkog sukoba

Iako nije poznato šta je bio povod fizičkog sukoba, sam snimak je podigao mnogo prašine i izazvao široku raspravu o nasilju nad ženama i reakcijama na isto.

Ovaj incident je pokrenuo važnu diskusiju o nasilju i ponašanju u javnom prostoru, ističući potrebu za poštovanjem i tolerancijom među ljudima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading