PREKINUT KONCERT BAJAGE, PUBLIKA GRCA U SUZAMA: Posvetio OVU pesmu Bori Čorbi, pa mu se obratio DIRLJIVIM REČIMA (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan govor raznežio publiku na Ušću.

 

 

Svi fanovi muzike "Bajage i instruktora" su uživali u koncertnom spektaklu na beogradskom Ušću, gde je naš poznati muzičar obeležavao četiri decenije rada. Atmosferu su zagrejale predgrupe "Dram", "Artan Lili" i Kralj Čačka, dok su fanovi sa velikim nestrpljenjem očekivali nezaboravni muzički spektakl.

U jednom trenutku, Bajaga se prekinuo koncert, obratio se kolegi i prijatelju, rokeru Bori Đorđeviću, koji se trenutno bori za život. Bajaga je imao potrebu da mu posveti pesmu ,,Kada hodaš", a pre toga je poručio i uputio mu reči podrške:

 Ovu pesmu sviramo za našeg dragog Boru, za dobro zdravlje - rekao je Bajaga, a publika je briznula u plač i zapevali svi u glas. 

Republika

Foto: Republika.rs

Bajaga koncert

 

Nakon aprilskog koncerta u MTS Dvorani, koji je bio omaž albumu "Pozitivna geografija", Bajaga je krenuo sa velikom turnejom pod nazivom “Samo nam je ljubav potrebna”. Ova turneja obuhvatila je više od 40 gradova i svuda gde je Momčilo Bajagić nastupao, tražila se karta više.

Koncert je započeo pesmom "Grad", a Bajaga je izjavio: "Beograde, volim te", što je dodatno zagrejalo atmosferu. Veliki broj posetilaca došao je da čuje vanvremenske hitove popularnog muzičara. Među poznatima našao se i glumac Gordan Kičić koji je sa prijateljima uživao u spektaklu.


Momčilo Bajagić Bajaga je jedan od retkih muzičkih zvezda koji je već četiri decenije uspešan na muzičkoj sceni, a da se nije uopšte promenio, niti mu je "slava udarila u glavu". Bajaga i Instruktori nastupaju zajedno od 1984. godine, a Momčilo Bajagić je posle odlaska iz grupe ‘Riblja čorba’, oformio novi rok sastav želeći da kao frontmen pokaže talenat. Sa svojim Instruktorima, Bajaga ima 13 albuma i osim rok pesmama često radio i muziku za filmove i predstave.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading