POGINUO DIREKTOR FUDBALSKOG SAVEZA! Svet sporta zavijen u crno

Autor:

Sport

02.09.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastradao sa suprugom u padu helikoptera.

POGINUO DIREKTOR FUDBALSKOG SAVEZA! Svet sporta zavijen u crno

Foto: Profimedia/Profimedia

Finansijski direktor Fudbalskog saveza Rusije, Arsenij Zamjatin, i njegova supruga Polina poginuli su u padu helikoptera Mi-8 na Kamčatki, saopštila je pres služba Saveza. Zamjatin, koji je imao 34 godine, bio je na funkciji finansijskog direktora od juna 2020. godine, dok je pre toga radio u Ministarstvu energetike.

Predsednik Fudbalskog saveza Rusije, Aleksandar Djukov, izrazio je duboko saučešće, naglasivši da je Zamjatin bio izuzetno posvećen profesionalac koji je značajno doprineo finansijskoj stabilnosti fudbala u Rusiji. Fudbalski savez Rusije tuguje zajedno sa porodicama poginulih u ovoj tragičnoj nesreći.

Arsenij Zamjatin, sa samo 34 godine, bio je na funkciji finansijskog direktora FSR od juna 2020. godine. Pre toga, sticao je iskustvo radeći u Ministarstvu energetike, gde je pokazao svoju posvećenost i stručnost. Njegova iznenadna smrt šokirala je fudbalsku zajednicu i ostavila prazninu koja će teško biti popunjena.

Nakon saopštenja o pogibiji Arsenija Zamjatina i njegove supruge, mnogi iz sveta sporta izrazili su saučešće njihovim porodicama i kolegama. Njegova posvećenost fudbalu i profesionalnost ostavili su dubok utisak na ljude sa kojima je sarađivao, te su se reči saučešća nizale sa svih strana.

Iako je Arsenij bio mlad, njegov doprinos fudbalskom svetu bio je značajan. Ostaće upamćen kao čovek koji je uvek težio ka unapređenju finansijske strane fudbala i koji je bio spreman da pruži podršku u ostvarivanju ciljeva Fudbalskog saveza Rusije.

Ova tragedija još jednom podseća na nepredvidivost života i na važnost da cenimo svaki trenutak proveden sa voljenima. Fudbalski savez Rusije i ceo svet fudbala ostaće uskraćeni za Arsenijevu stručnost i posvećenost, ali će sećanje na njega živeti kroz doprinos koji je ostavio iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading