VUČIĆ JE NA SPECIFIČAN NAČIN OBJEDINIO SRPSKI NAROD! Dodik zahvalan Srbiji i našem predsedniku na svemu što radi za Srpsku!

Autor:

Vesti

02.09.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija u nov Dom zdravlja u Stanarima uložila oko 1,8 miliona evra.

VUČIĆ JE NA SPECIFIČAN NAČIN OBJEDINIO SRPSKI NAROD! Dodik zahvalan Srbiji i našem predsedniku na svemu što radi za Srpsku!

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju je Doma zdravlja ''Srbija'' u Stanarima u Republici Srpskoj, a kako je Srbija finansirala ovaj projekat, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zahvalnost Vučiću.

- Realizovali smo mnoge zajedničke projekte. Vučić je na specifičan način objedinio srpski narod - rekao je Dodik i zahvalio Srbiji koja je podržalai finansirala izgradnju novog Doma zdravlja u Stanarima.

- Mi moramo završiti auto-put prema Srbiji - rekao je Dodik.

Predsednik Republike Srpske je zatim istakao da se treba okupiti oko ideje Srbije koju sprovodi Aleksandar Vučić.

- Srbija je sama, bez pritiska, preuzela obavezu da brani srpski narod. To i nama daje snagu - rekao je Dodik i naveo je da skoro u svim opštinama Srpske postoje investicije Srbije.

Podsetimo, predsednik Vučić nije krio čast i zadovoljstvo zbog saradnje Srbije i Republike Srpske i širenja projekata koji objedinjuju naš narod.

- Čast mi je i presrećan sam što sam ovde! Srbija je u dom zdravlja uložila nešto više od 3,5 miliona maraka, odnosno 1,8 miliona evra... - kazao je Vučić koji se zahvalio narodu Srpske na ljubavi koju pružaju našoj zemlji.

- Vi ne znate koliko vas mi u Srbiji volimo... - kazao je Vučić podsetivši šta god bilo i kako bilo da Srpska i Srbija nikada neće ići jedna protiv druge ili činiti nešto jedna protiv druge.

- Poštujemo Bošnjake, Hrvate, Albance i nemamo ništa protiv drugih ali želimo i da naš narod bude svoj na svome i da poštujemo Dejton, te da Srbi ne budu uvek krivi za sve i da kidišu na Srbiju i RS... Srbija će biti i ostati garant mira i postojanja RS - naglasio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading