GROBARI U EKSTAZI NAKON TRIJUMFA! Novi miljenik crno-belih očarao navijače - ŽOC na sednom nebu!

Autor:

Sport

02.09.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru pažnje.

GROBARI U EKSTAZI NAKON TRIJUMFA! Novi miljenik crno-belih očarao navijače - ŽOC na sednom nebu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu u pripremnom periodu, ovoga puta nad ekipom Jeniseja rezultatom 114:85. Utakmica je bila zatvorenog tipa i odigrana je u Čačku, gde su crno-beli demonstrirali svoju snagu i kvalitet.

Najefikasniji igrač u timu Željka Obradovića bio je Dvejn Vašington sa 16 poena, dok su mladi talenti Aleksej Pokuševski i Frenk Nilikina doprineli sa po 12 poena. Mitar Bošnjaković i Isak Bonga su takođe ostvarili značajan doprinos pobedi sa po 11 poena.

Ovo je druga pobeda Partizana u pripremnom periodu, nakon trijumfa nad ekipom Igokee u prethodnom meču. Ovi rezultati pružaju optimizam navijačima pred početak nove sezone.

Crno-bele očekuju i dodatni izazovi u vidu turnira u Atini i Beogradu, gde će imati priliku da se suoče sa jakim protivnicima i dodatno uvežbaju taktiku i timsku igru.

Klub je u završnoj fazi priprema pred početak takmičarske sezone, a atmosfera među igračima je pozitivna i puna samopouzdanja.

Istaknuto je da su mladi igrači poput Alekseja Pokuševskog i Frenka Nilikine pokazali svoj talenat i doprineli ekipi sa po 12 poena. Njihov doprinos u ovoj fazi priprema može biti ključan za tim u narednoj sezoni, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njihov dalji razvoj.

Sve u svemu, Partizan je pokazao značajan napredak i ozbiljnu ambiciju pred početak nove sezone, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju da vide šta će ekipa Željka Obradovića prirediti u budućim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading