SAD JE ZVANIČNO! HVANG NAPUSTIO ZVEZDU! Klub za njega dobija milionsku cifru! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.09.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima ostaju samo uspomene da su imalu priliku da gledaju jedanog od najkvalitetnijih stranaca u istoriji kluba.

SAD JE ZVANIČNO! HVANG NAPUSTIO ZVEZDU! Klub za njega dobija milionsku cifru! (VIDEO)

Foto: Starsport

Od večeras je i zvanično, In-Beom Hvang je fudbaler Fejenorda. Snovi navijača Crvene zvezde da bi Korejac mogao, ipak, da ostane srušeni su jer je Fejenord objavio da je angažovao reprezentativca Južne Koreje.

Crvenoj zvezdi će pripasti obeštećenje od 8.000.000 evra, a navijačima ostaju uspomene da su imalu priliku da gledaju jedanog od najkvalitetnijih stranaca u istoriji kluba. Nije imala Crvena zvezda model da zadrži Hvanga. Prilikom dolaska iz Olimpijakosa pre godinu dana postojao je dogovor da se ubaci izlazna klauzula, a kad se pojavio klub gde iskusni vezista želi – samo se on pita. Bio je Hvang maksimalno korektan, pa je odlučio da ostane za kvalifikacije. Bio je najbolji na terenu u revanšu sa Bode Glimtom i velikom igrom se oprostio od dresa Zvezde.


Fejenord je uspeo da angažuje In-Beoma Hvanga, reprezentativca Južne Koreje koji je prethodne sezone nosio dres Crvene zvezde. Ovo je veliki korak za karijeru mladog fudbalera, a za Crvenu zvezdu znači da će morati da pronađe zamenu za Hvanga.

In-Beom Hvang je za vreme svog boravka u Crvenoj zvezdi pokazao izuzetan talenat i kvalitet na terenu. Njegova igra i doprinos timu privukli su pažnju brojnih evropskih klubova, a konačno je Fejenord uspeo da ga angažuje.

Odlazak In-Beoma Hvanga predstavljaće veliki izazov za Crvenu zvezdu, koja će morati da pronađe adekvatnu zamenu za talentovanog Korejca. Hvangu će ostati uspomene na vreme provedeno u Crvenoj zvezdi, ali će sada imati priliku da pokaže svoj talenat u novom timu, Fejenordu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading