DEJAN PRE TRI NEDELJE OTIŠAO DO TRAFIKE I KAO U ZEMLJU DA JE PROPAO! Brat poznatog Don Rosija moli za pomoć!

Autor:

Vesti

02.09.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov brat, ali i drugi prijatelji i članovi familije, mole za pomoć u Dejanovom pronalasku.

DEJAN PRE TRI NEDELJE OTIŠAO DO TRAFIKE I KAO U ZEMLJU DA JE PROPAO! Brat poznatog Don Rosija moli za pomoć!

Foto: Nestali Srbija

Dejan Ilić (55), poznat pod nadimkom Don Rosi, iz Zemuna nestao je 11. avgusta.

Njegov brat, ali i drugi prijatelji i članovi familije, mole za pomoć u Dejanovom pronalasku.

Nestak je prijavljen policiji, a Dejan Ilić se nalazi i u zvaničnom registru na sajtu "Nestali Srbija".

Republika

Foto: Nestali Srbija

Nestao Dejan Ilić poznatiji kao Don Rosi

 

Kako je ranije izjavio njegov brat Aleksandar, Dejan živi u Zemunu, rekao je da ide do trafike i tada mu se izgubio svaki trag.

Kako je dodao, Dejan nije poneo ni telefon ni dokumenta.

Takođe, Aleksandar je naveo da nestanak brata nije mogao da nasluti.

Dejan je visok 188 centimetara i ima oko 98 kilograma. Ćelav je i ima braon oči.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o njemu ili ste ga negde videli, kontaktirajte policiju ili Aleksandra na broj 065/8289729.

Šta učiniti kada osoba nestane

Povodom nedavnog obeležavanja Međunarodnih dana nestalih osoba, Fondacija "Tijana Jurić", koja se, između ostalog, bavi sudbinama nestalih, objavila je brošuru s kratkim uputstvima šta uraditi kada shvatite da ne znate gde je vaš bližnji.

Prva i najvažnija stvar, kako navode, jeste prijava nestanka policiji. da biste to učinili što efikasnije, potrebno je pripremiti ime i prezime nestale osobe, opis pod koji spadaju podaci poput visine, težine, godine i slično, zatim fotografiju što boljeg kvaliteta i što noviju. Policiji treba priložiti i spisak prijatelja i poznanika koji bi mogli imati informacije gde se nalazi nestala osoba. Korisno bi bilo i prisetiti se ukoliko je nestala osoba u proteklom periodu imala promene u ponašanju, lične, zdravstvene ili emotivne.

Zabrinuti članovi porodice i prijatelji nestale osobe neretko sami organizuju potrage. U brošuri fondacije navedeno je da treba proveriti mesta na kojima nestala osoba ima naviku da boravi, osobe s kojima se druži, ako je osoba nestajala ranije, nije zgoreg prisetiti se mesta na kom je pronađena. Uz to treba proveriti obližnje vodene površine, poljane i šume.

Važno je takođe proveriti da li je osoba ostvila pismo u kom možda navodi šta se dogodilo, a ukoliko imate pristup dobro bi bilo proveriti poruke, mejlove i društvene mreže nestale osobe. Iz fondacije navode da nijedan trag nije nebitan!

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading