VELIKOM HUMANITARNOM AKCIJOM ZAPOČET PINKOV SLAVLJENIČKI MESEC! Željko Mitrović ispunio obećanje, Nadi i njenoj deci obezbedio krov nad glavom, ali tu iznenađenjima nije kraj!

Autor:

Vesti

02.09.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Mitrović i njeno petoro dece će od danas imati svoj dom - sve zahvaljujući Željku Mitroviću, a ovo je samo početak humanitarnih akcija koje nas očekuju.

VELIKOM HUMANITARNOM AKCIJOM ZAPOČET PINKOV SLAVLJENIČKI MESEC! Željko Mitrović ispunio obećanje, Nadi i njenoj deci obezbedio krov nad glavom, ali tu iznenađenjima nije kraj!

Foto: youtube.com/ Željko Mitrović

Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, radi punom parom na mnogobrojnim projektima povodom 30 godina Pinka. Ipak, pored svih obaveza nije zaboravio na Nadu Mitrović – samohranu majku iz Pančeva i njeno petoro dece, kao i na dato obećanje i cilj da ovoj hrabroj ženi i njenoj deci da poboljša kvalitet života.

Danas je Željko Mitrović krenuo put Pančeva, kako bi Nadi i njenoj deci pokazao kuću u koju će se 27.septembra useliti i započeti bolji i lepši život. Osim što joj je uručio ugovor o poklonu, Željko je Nadi uručio i ugovor o stalnom zaposlenju, kao i poklone za polazak u školu Milici, Miji, Maši, Mihajlu iMiljanu. Pored neophodnog školskog pribora, Željko je klincima poklonio zanimljive igračke, ali i lap-topove za svako dete. Za uređenje kuće pobrinuće se ekipa emisije “Kuća od srca”, a Nada i njena deca nisu mogli da sakriju oduševljenje kada su videli svoj novi dom.

- Danas je prvi događaj od više od 30 koje sam najavio za septembar povodom 30 godina TV PINK. Izabrao sam da otvorimo ovih 30 dana sa akcijom solidarnosti i da usrećimo samohranu majku petoro dece. Pre dve godine smo je zaposlili kao moju savetnicu za lepo vreme, a danas Nada i njena dečica imaju priliku da vide kuću u kojoj će živeti. Kuća će imati kompletan nameštaj, ali i bazen. Svako će imati svoju sobu i nadam se da će biti srećni. Klincima sam poneo poklone za školu, lap-topove i džeparac, a spremili smo nešto i za Nadu što verujem da će je mnogo obradovati. Život će im se promeniti iz korena. Sada imaju svoju kuću. Dečica su fenomenalna, imaju sve petice – rekao je Željko.

Nada i njena dečica nisu krili oduševljenje kada su se susreli sa Željkom, a mališani su bili posebno oduševljeni darovima koje je Mitrović spremio za njih. Oni su isto poželeli da učine nešto za Željka i poklonili mu srce na kom piše: ŽELJKO U SRCU! PINK U DUŠI!

- Ako u nama ne probudimo solidarnost i ako ne brinemo o onima koji su u teškoj situaciji – onda su svi naši rezultati i uspesi su polovični ili nikakvi. U kancelariji imam ceo zid gde se nalaze dečiji pokloni i oni su mi apsolutno najdraži. Humanitarni rad me ispunjava i sve moje uspehe čini potpunijim. Detinjstvo je stvarno ključna stvar u razvoju buduće ličnosti. Divim se Nadinoj lavovskoj energiji, hrabrosti i borbi. Deca su joj predivna. Njena borba je vanzemaljska i nadrealna. Verujem da će i oni kada odrastu da rade iste stvari – poentirao je Mitrović.

Pored svih svojih obaveza i danonoćnog kreativnog planiranja projekata koji će od septembra zaživeti i oduševiti domaću javnost, Željko Mitrović je ovaj dan posvetio Nadi, Milici, Miji, Maši, Mihajlu i Miljanu,uz obećanje da će se sledeći put videti 27. septembra, kada se budu useljavali u svoj novi dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading