"Zoričine bljuvotine govore o njoj, moja karijera o meni": Goca Lazarević uzvraća udarac, evo kako je spustila koleginicu na finjaka!

Autor:

Zabava

02.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između pevačica nastao zbog stava o rijalitiju.

"Zoričine bljuvotine govore o njoj, moja karijera o meni": Goca Lazarević uzvraća udarac, evo kako je spustila koleginicu na finjaka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika

Pevačica Goca Lazarević nedavno je bila na proslavi 100 godina RTS, gde je razgovarala sa novinarima. Međutim, pitanje: "Da li bi ušla u rijaliti?" potpuno ju je izbacilo iz takta, pa je odgovorila u svom stilu naglašavajući značaj svoje karijere.

 

 

Ipak, njena koleginica Zorica Marković, koja je već nekoliko puta bila u rijalitiju, nije mogla da prećuti i žestoko je uzvratila.

Markovićeva je oštro odgovorila na izjavu svoje koleginice, između ostalog savetujući da bi Goca trebalo da promeni zubara i plastičnog hirurga, te joj poručila da u rijaliti ne može sve i da hoće jer je niko ne zove.

Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao. Volela sam te i poštovala, ali ovo nije prvi put da javno kaki. Gledaj svoja posla i neka ti Bog da još jedan hit, što je jako teško bez Zahara. Zvali smo te "gugutka", a posle ove izjave si guska. Gugutkice, guskice, lupetaš kao otvoren prozor. Šta je rijaliti, strašno nešto? Pa svima vam je život rijaliti, ako iko to zna, znam ja - rekla je Markovićeva za Kurir.

Republika

Foto: Republika

Zorica Marković osula rafalno po Goci Lazarević

Njena izjava je izazvala pažnju javnosti i pokrenula raspravu o njihovom odnosu.

Nako Markovićkinih žestokih prozivki, oglasila se Lazarevićeva te naglasila da je preokupirana turnejom i da bljuvotine o sebi odavno ne uzima u razmatranje.

Ona je istakla da se posvećuje jesenjoj turneji koju temeljno priprema i kojoj se izuzetno raduje, te još jednom podsetila na uspešnost svoje karijere duge 50 godina. 

- Verujte mi da nikada nisam čitala vesti koje se tiču mene i mišljenja raznih ljudi. Bavim se jesenjom turnejom, koju uveliko i temeljno spremamo. Jedva čekam da vidim publiku u Nišu i Čačku, a ne da čitam bljuvotine o sebi. Svako ima pravo na mišljenje i svako govori o sebi. O meni govore moje pesme i karijera duga 50 godina - zaključila je Goca za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

Komentari (0)

Loading