BESKRUPULOZNE LAŽI PONIZNOG DVOJCA BISERKO I ČANAK KOD KURTIJA: Beograd preseljava Srbe sa Kosova u Rašku!

Autor:

Vesti

02.09.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd planira preseljenje kosovskih Srba u Rašku, gde se grade kuće i stanovi za njih, tvrde Biserko i Čanak.

BESKRUPULOZNE LAŽI PONIZNOG DVOJCA BISERKO I ČANAK KOD KURTIJA: Beograd preseljava Srbe sa Kosova u Rašku!

Foto: KosovoOnline

Sonja Biserko, predsednica Helsinškog odbora i Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine otišli su na noge samozvanom premijeru tzv. Kosova Aljbinu Kurtiju, i to dok se nad srpskim narodom u južnoj pokrajini sprovodi neviđen teror na koji međunarodna zajednica uporno žmuri, pa slagali da zvanični Beograd planira preseljenje Srba sa Kosova, posebno sa Severa u Rašku oblast, gde se grade kuće i stanovi za njih.

Naime, da su Biserko i Čanak rekli  da zvanični Beograd planira preseljenje kosovskih Srba, posebno onih sa severa, u Rašku, gde se grade kuće i stanovi za njih i molili su Kurtija da pokuša da spreči takav scenario saznali smo iz zvaničnog saopštenja sa susreta.

- Biserko, Čanak i Baškin su tokom sastanka obavestili premijera da se priča da zvanični Beograd planira preseljenje kosovskih Srba, posebno onih sa severa, u Sandžak, gde se, kako kažu, grade kuće i stanovi za njih. Oni su apelovali na premijera Kurtija da pokuša da spreči takav scenario - stoji u zvaničnom Kurtijevom saopštenju.

Ovaj dvojac Biserko i Čanak ni manje ni više, izneli su još jednu laž o Srbima, srpskim namerama i srpskoj aktuenoj vlasti, koja ima neviđenu podršku naroda u Srbiji i  beleži jačanje ekonomskih i političkih veza na međunarodnoj sceni. Podsetimo, francuski predesednik Emanuel Makron za pet godina je krajem avgusta drugi put posetio Beograd i razmenjeno je 12 potpisanih dokumenta o saradnji dve zemlje u više oblasti, među kojima je i ugovor o nabavci aviona "Rafal" i prateće robe i usluga. 

Biserko i Čanak otišli su u Prištinu u trenutku kada su evropski i američki zvaničnici osudili ponašanje Kurtija i najnovije akcije Prištine na severu Kosova, koje za cilj imaju samo da isprovociraju Srbiju i kada je predsednik Vučić najavio da će srpski narod na Kosovu dobijati redovno svoja primanja, a Beograd će pokušati da čuva mir i opstanak srpskog naroda i izrazio uverenje da će pre kraja godine biti moguć jasan napredak Srbije na evropskom putu.

I Nebojša Bakarec, poslanik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije, komentarisao je susret u Prištini.

- Dok fašista Kurti, uništava srpske institucije na KiM, dok ostavlja Srbe bez posla, dok hapsi i ubija Srbe, baš 1.9.2024. dobija podršku zasvoje zločine od Sonje Biserko i Nenada Čanka. Seme se zatrlo antisrbima, izdajnicima i plaćenicima! - napisao je Bakarec.

 BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading