OVAKAV CIRKUS JOŠ NISAM GLEDAO! Vučić: Srbi će ostati na KIM uprkos želji Kurtija, Čanka i Biserko da nestanu!

Autor:

Vesti

02.09.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav cirkus kakav su u stanju da prave Aljbin Kurti i njegove od donjeg dela leđa muve iz centralne Srbije, poput Čanka i Sonje Biserko, još nisam gledao.

OVAKAV CIRKUS JOŠ NISAM GLEDAO! Vučić: Srbi će ostati na KIM uprkos želji Kurtija, Čanka i Biserko da nestanu!

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Stanarima da će Srbi sa Kosova i Metohije ostati da žive u južnoj srpskoj pokrajini uprkos želji premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija i mnogih drugih da nestanu sa tih prostora.

Predsednik je upitan da prokomentariše tvrdnje Nenada Čanka i Sonje Biserko o tome da Srbija planira da Srbe sa Kosova i Metohije preseli u Novi Pazar.

- Pa će Kurti da ih odvrati da ostanu na Kosovu? Kad sam bio mali gledao sam cirkus Medrano i moskovski cirkus koji je tada bio najbolji na svetu u tom trenutku. Ali ovakav cirkus kakav su u stanju da prave Aljbin Kurti i njegove od donjeg dela leđa muve iz centralne Srbije, poput Čanka i Sonje Biserko, još nisam gledao.

Srbi sa KiM će ostati na KiM. Uprkos želji Kurtija, Nenada Čanka i Sonje Biserko i mnogih drugih da oni nestanu. Napamet mi ne bi palo da tako nešto smislim - kratko ali glupo - odgovorio je Vučić na pitanje o lažima Nenada Čanka i Sonje Biserko.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u Stanarima da će Srbi sa Kosova i Metohije ostati da žive u južnoj srpskoj pokrajini uprkos želji premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija i mnogih drugih da nestanu sa tih prostora.

Predsednik  Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju novoizgrađenog Doma zdravlja "Srbija"  u Stanarima u blizini Doboja. 

- Za mene je danas ogromna čast što sam ovde, i presrećan sam zajedno sa vama - rekao je on i istakao da je Srbija u ovaj objekat uložila oko milion i 800 hiljada evra. 

Republika

Foto: Pink/Printscreen

 

 

- Nastavićemo to da činimo, koliko god možemo da pomažemo. Mi ne možemo da opišemo koliko vi nama pomažete opstankom na svojim ognjištima. 

- Otac mi je sa ove strane Drine iz sela Čipuljić kod Bugojna, Kada sam bio mali, pošto je to srpsko selo, uvek se pričalo o Srbiji. Neko je vozio debla, neko svinje za Srbiju. Svaki put, bez obzira što je Srbija u tom trenutku bila manje razvijena, oni su ulazili sa posednom emocijom, vraćali se i uvek govorili 10 puta lepše od onoga što su mogli da vide u našoj Srbiji. Kao neko ko je rođen i ceo život živeo u Beogradu nisam mogao da razumem odakle tolika ljubav, sve dok me jedan dovan čovek koji je poginuo tokom ratova od 92. do 95. nije naučio tome. On je rekao "vi u Srbiji ste čuli da postoje neki Srbi...Vi nikada u Srbiji nećete moći da shvatite koliko vas mi volimo, koliko vas mi ljudi sa ove strane Drine volimo, šta je nama Srbija i koliko ona nama znači - rekao je Vučić.

- Ne samo da imate predsednika Srbije koji jednako voli svoju Srbiju i Srpsku, imate narod u Srbiji koji voli Srpsku svim srcem, jednako onoliko koliko vi volite Srbiju. I to je nešto što smo uradili u prethodnm godinama - dodao je predsednik Srbije.

- Kako god bilo Srpska neće i ne može da ide protiv Srbije i Srbija nikada ništa protiv interesa Republike Srpske neće učiniti - najglasio je Vučić. 

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading