Predsednik Vučić danas na otvaranju Doma zdravlja "Srbija" u Republici Srpskoj

Autor:

Vesti

02.09.2024

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgradnju kompleksa od 1700 kvadrata finansirala Vlada Srbije!

Predsednik Vučić danas na otvaranju Doma zdravlja "Srbija" u Republici Srpskoj

Foto: Tanjug AP

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju novoizgrađenog Doma zdravlja "Srbija", saopštio je Kabinet predsednika.

Dom zdravlja "Srbija" biće svečano otvoren u 10.30 časova, u Stanarima u Republici Srpskoj, neposredno uz regionalni put Doboj-Prnjavor, navodi se u saopštenju.

Prisustvo otvaranju ove zdravstvene ustanove najavili su i predsednik RS Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović i predsednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić.

Gradnju Doma zdravlja površine oko 1.700 metara kvadratnih finansirala je Vlada Srbije.

Dom zdravlja, za koji je kamen-temeljac postavljen 15. jula 2022, sa 59 zaposlenih pruža zdravstvene usluge za oko 5.400 pacijenata.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je juče proteklu radnu nedelju.

- Za nama je veoma važna nedelja. Poseta francuskog predsednika još jednom je potvrdila tradicionalno dobre prijateljske odnose naših zemalja i naroda. Dogovorili smo mnogo važnih projekata koji će ojačati naše partnerstvo i doneti dobra Srbiji. Imali smo mnogo bitnih sastanaka na GLOBSEC2024 o svim važnim pitanjima, a posebno u svetlu onoga to se dešava na Kosovu i Metohiji. Mi ćemo nastaviti da se ponašamo odgovorno, da radimo sa našim narodom i pokušamo da sačuvamo mir i njihov opstanak.

- Bilo je dobro što smo ovde prisutni, da razgovaramo, obnovimo stare i napravimo nove kontakte. Dogovorili smo važne bilateralne posete, a do kraja ove godine očekujem i napredak Srbije na evropskom putu. Naša zemlja je posvećena reformama i svom evrospkom putu, ali na prvom mestu ekonomskom razvoju i boljem životu svih svojih građana. Važno je da guramo napred i ja ću nastaviti da radim na tome - napisao je predsednik Vučić ispod videa na svom Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading