DEVOJKA OD ČELIKA! Dragutin Topić se oglasio na društvenim mrežama: "ČUDA SU MOGUĆA"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

02.09.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda skočnog zgloba predstavljala je značajnu prepreku za Angelinu Topić.

DEVOJKA OD ČELIKA! Dragutin Topić se oglasio na društvenim mrežama: "ČUDA SU MOGUĆA"! (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Srpska atletičarka Angelina Topić doživela je veliki peh na nedavnim Olimpijskim igrama u Parizu kada je povredila skočni zglob, sprečavajući je da izađe na zaletište u finalu i bori se za zlatnu medalju. Ipak, samo deset dana pre Svetskog prvenstva za juniore, Topićeva se vratila treninzima, a dan pre takmičenja, uprkos povredi, uspela je da se domogne zlata u Limi, ostavši upamćena pored svetske šampionke u skoku uvis.

Angelinina najvernija podrška u svemu, njen otac Dragutin Topić, je na svom instagram profilu podelio video Angelininog procesa oporavljanja, treniranja i osvajanja zlatne medalje na svetsom prvenstvu za juniore, čak dva puta.

- U sportu se ovako nešto nije desilo za ovako kratko vreme. Čuda su moguća, ako si Angelina - napisao je na prvom storiju uz emotikon srca.

- Da li želite da pogledate film o devojci od čelika? Samo kliknite - bio je opis drugog Dragutinovog storija.

Povreda skočnog zgloba predstavljala je značajnu prepreku za Angelinu Topić na Olimpijskim igrama u Parizu. Njena borba za zlatnu medalju prekinuta je na nezgodan način, ali to je samo bio početak njenog izazova.

Samo deset dana pre Svetskog prvenstva za juniore, Angelina se vratila treninzima, što je izazov koji je zahtevao izuzetnu snagu volje i determinaciju. Ona je uspela da se domogne zlatne medalje u Limi, demonstrirajući svoju izuzetnu sportsku veštinu i mentalnu snagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading