POPODNEVNI KOLAPS U BEOGRADU! Ogromne gužve, dve ulice skroz neprohodne (FOTO)

Autor:

Vesti

13.08.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbegavajte ove delove grada

POPODNEVNI KOLAPS U BEOGRADU! Ogromne gužve, dve ulice skroz neprohodne (FOTO)

Foto: https://www.naxi.rs/kamere

Ovo popodne u Beogradu donelo je značajne saobraćajne gužve, koje su najizraženije u centru grada. Građani prijavljuju da su najveće zastoje primetili u Takovskoj ulici, posebno u pravcu ka Skupštini Srbije. Ulica je potpuno zakrčena, a automobili se kreću veoma sporo, stvarajući duge kolone koje otežavaju protok saobraćaja. Ova situacija je izazvala frustraciju među vozačima, a snimci i fotografije gužve brzo su se proširili društvenim mrežama, što je dodatno skrenulo pažnju na problem.

Osim Takovske ulice, ozbiljne gužve su zabeležene i u Ulici Kneza Miloša, koja je takođe poznata po gustoj saobraćajnoj frekvenciji. Ova ulica je jedan od glavnih pravaca kroz centar Beograda, pa su zastoje na ovoj lokaciji dodatno pogoršali situaciju u celom gradskom jezgru. Saobraćaj je značajno usporen, a vozači se suočavaju sa dugim čekanjima na semaforima i uskim prolazima između automobila.

Republika

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Gužva na Gazeli

Prema podacima sa Google mapa, velike gužve su zabeležene i kod Trga Nikole Pašića, što je još jedna ključna tačka u centru grada. Trg je često prepun automobila zbog blizine značajnih zgrada i institucija, što dodatno doprinosi stvaranju saobraćajnih problema. Vozači koji se kreću ka ovom delu grada mogu očekivati produženo vreme putovanja.

Još jedna problematična tačka danas je područje oko Sava centra, gde su takođe zabeležene veće gužve. Ova lokacija, koja je često prometna zbog blizine auto-puta i velikih poslovnih zgrada, danas je dodatno opterećena saobraćajem, što je izazvalo nova zagušenja.

Ovakva situacija u centru Beograda stvara velike poteškoće za sve učesnike u saobraćaju. Građani su pozvani da budu strpljivi i da, ukoliko je moguće, koriste alternativne rute ili javni prevoz kako bi izbegli zastoje. Ukoliko nemaju drugu opciju, vozači bi trebalo da planiraju dodatno vreme za putovanje kroz centar grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading