MISTERIOZNI NESTANAK ŽENE KOD MAJDANPEKA! Pas tragač joj prepoznavao tragove, a onda je samo stao! PORODICA U ŠOKU!

Autor:

Vesti

13.08.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Marija je nestala iz dvorišta svoje porodične kuće, pretpostavlja se da je krenula putem prema Kučevu.

MISTERIOZNI NESTANAK ŽENE KOD MAJDANPEKA! Pas tragač joj prepoznavao tragove, a onda je samo stao! PORODICA U ŠOKU!

Foto: Printscreen/Privatna arhiva

Marija Jovanović (76) iz Debelog luga kod Majdanpeka nestala je 3. avgusta, a njen nestanak objavio je i portal Nestali Srbija.

Baka Marija je nestala iz dvorišta svoje porodične kuće, pretpostavlja se da je krenula putem prema Kučevu. Marija boluje od demencije i ovo je prvi put da se sama udalji od kuće.

Ovo je prvi put da je ona nestala. Njena unuka je primetila nestanak i sa suprugom i prijateljima odmah krenula u potragu. Dana kada je nestala, snimile su je kamere fabrike nameštaja koja se nalazi u blizini njene kuće kako ide u pravcu ka Kučevu. Imala je na sebi crnu suknju, prsluk, tamnu maramu na glavi i nosila je crnu torbu.

Porodica je angažovala tragača sa psom koji je njene tragove prepoznao sve do sela Bosiljkovac odakle se gubi svaki trag.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju obavestite policiju, apeluju sa portala Nestali Srbija.

Šta raditi ukoliko neko nestane!?

Ako je osoba nestala, važno je odmah poduzeti određene korake kako biste prijavili nestanak i započeli istragu. Evo koraka koje možete poduzeti:

Kontaktirajte lokalnu policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili hitne službe i prijavite nestanak osobe. Pružite im što više informacija o nestaloj osobi, uključujući ime, dob, fizički opis, posljednje poznato mjesto i vrijeme kada je viđena.

Pripremite informacije: Pripremite sve informacije koje imate o nestaloj osobi, uključujući fotografije, medicinske informacije (ako je primjenjivo), kontakt informacije bližnjih i bilo kakve druge korisne detalje koji bi mogli pomoći u potrazi.

Potražite svedoke: Ako je moguće, potražite svjedoke koji su možda videli nestalu osobu ili imaju informacije o njenom kretanju.

Proverite okolne lokacije: Ako imate saznanja o područjima koja je nestala osoba često posećivala, proverite ta mjesta ili mesto gde je posljednji put viđena.

Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama kako biste proširili svest i možda dobili korisne informacije od ljudi koji su videli ili čuli nešto.

Saradnja s policijom: Surađujte s policijom tokom istrage i pružite im sve potrebne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku nestale osobe.

Kontaktirajte organizacije za pomoć u potrazi: U nekim slučajevima, organizacije za potragu ili dobrovoljci mogu pružiti dodatnu pomoć u potrazi za nestalom osobom.

Održavajte komunikaciju: Održavajte redovnu komunikaciju s policijom i budite spremni sarađivati s njima sve dok nestala osoba ne bude pronađena.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading