ANELI SE OKRENULA GATKAMA: Stavila tačku na ružnu prošlost, pa počela da ČITA SUDBINU (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.07.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva na Instagramu podelila stranicu koja se bavi numerologijom, horoskopom, ali i ostalim metodama predviđanja budućnosti.

ANELI SE OKRENULA GATKAMA: Stavila tačku na ružnu prošlost, pa počela da ČITA SUDBINU (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić koja je osvojila drugo mesto i kući otišla sa 50.000 evra, po izlasku iz rijalitija odlučila je da se posveti sebi i svom fizičkom izgledu, kao i ćerkici Nori, sa kojom želi da nadoknadi vreme koje je izgubila za 10 meseci boravka u Beloj kući.

Međutim, posle ogromnog stresa koji je prevalila preko leđa počevši od bivšeg partnera Asmina Durdžića sa kojim je konstantno u sukobu otkako je stupio u vezu sa Stanijom Dobrojević, do njenog turbulentnog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je imao neslavan kraj, očito da je kopka i kakva je budućnost čeka. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić promoviše proricanje sudbine

Naime, Ahmićeva je u svojoj Instagram priči podelila stranicu koja se bavi predviđanjem aspekata na osnovu numerologije, horoskopa, ali i gledanja u šolju i tumačenja snova. 

Pošto je u više navrata naglasila da još nije spremna za novu ljubav, Aneli možda zanima šta je u nekom narednom periodu čeka na poslovnom planu, kako bi sebi i nori obezbedila lagodniji život. 

S obzirom na to da joj se u neposredno bliskoj prošlosti izdešavalo dosta nepredviđenih događaja koji su joj dosta narušili kvalitet života, moguće da ona više ne želi ništa da prepušta slučaju, već hoće u svakom momentu da zna kakve su joj planete i s kakvim potencijalnim mogućnostima raspolaže, kako je ne bi zadesila ponovo neka situacija zbog koje bi se posle kajala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading