SPREMA SE PAKAO I U NOVOM SADU! Cisterne sa vodom raspoređene na kritična područja! Ovo je savet za građane

Autor:

Vesti

13.08.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovim lokacijama će biti cisterne biti raspoređene!

SPREMA SE PAKAO I U NOVOM SADU! Cisterne sa vodom raspoređene na kritična područja! Ovo je savet za građane

Foto: Freepik/Image by freepik

Vodovod i kanalizacija postavlio cisterne sa pijaćom vodom u Novom Sadu

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" Novi Sad reaguje na vrele temperature ponovnim postavljanjem cisterni sa pijaćom vodom na nekoliko frekventnih lokacija u gradu. Ova inicijativa omogućava građanima da se osveže tokom letnjih dana. Cisterne su postavljene kod Futoške pijace, ispred Železničke stanice, na okretnici kod Štranda i ispred Katedrale, pružajući građanima mogućnost da se osveže i hidriraju.

Javne česme takođe dostupne građanima

Pored cisterni, građani Novog Sada mogu se osvežiti i na javnim česmama koje se nalaze na nekoliko lokacija u gradu. Iz Vodovoda ističu da se česme redovno kontrolišu i tehnički su ispravne. Važno je naglasiti da je ovo preduzeće uputilo apel građanima da čuvaju gradski mobilijar i da ga ne oštećuju.

Apel za racionalno korišćenje pijaće vode

Pored pružanja mogućnosti građanima da se osveže, Vodovod i kanalizacija je uputilo apel korisnicima da pijaću vodu koriste namenski i racionalno. Ova poruka naglašava važnost odgovornog korišćenja vode, posebno tokom perioda visokih temperatura.

Ovim akcijama, Vodovod i kanalizacija Novi Sad nastavlja da brine o potrebama građana i pruža im podršku u održavanju hidriranosti tokom letnjih meseci.

Apeluje se na građane da čuvaju vodu i ne koriste je sem za nužnu upotrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading