UHAPŠEN BOSANAC U SPEKTAKULARNOJ FILMSKOJ JURNJAVI PO GRADU: Ono što je na kraju uradio NIKO NIJE OČEKIVAO

Autor:

Svet

14.08.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je pod dejstvom opijata

UHAPŠEN BOSANAC U SPEKTAKULARNOJ FILMSKOJ JURNJAVI PO GRADU: Ono što je na kraju uradio NIKO NIJE OČEKIVAO

Foto: Shutterstock

Noćas u nemačkom gradu Berg am Laimu, državljanin Bosne i Hercegovine (36) uhapšen je nakon dramatične potere koja je ugrozila živote prolaznika.

Bežanje od policije i ugrožavanje života prolaznika

Sve je počelo oko 3.45 kada je policija pokušala da izvrši rutinsku kontrolu nad vozilom kojim je upravljao osumnjičeni. Umesto da se zaustavi, osumnjičeni je dao gas i krenuo u bekstvo. Vozeći brže od 89 km/h, odlučio se za ekstremni potez - popeti se na trotoar, čime je ozbiljno ugrozio živote prolaznika.

Spektakularni kraj potere

Nakon što je shvatio da nema izlaza, osumnjičeni je zaustavio vozilo, napustio ga i potrčao u pokušaju da pobegne od policije. Međutim, njegovi napori su bili uzaludni jer ga je policija brzo sustigla i uhapsila.

Rezultati testa i pravne posledice

Naknadni test je pokazao da je osumnjičeni bio pod dejstvom narkotika, a utvrđeno je i da nije imao trajnu boravišnu dozvolu u Nemačkoj niti regulisan boravak. Kao rezultat toga, protiv njega je podneto više prijava, a oduzeta mu je i vozačka dozvola.

Ova dramatična potera i hapšenje državljanina Bosne i Hercegovine u Nemačkoj izazvali su šok i zabrinutost među lokalnim stanovništvom, podsećajući na važnost sprovođenja zakona i reda u saobraćaju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading