TENISKI SPEKTAKL U NJUJORKU SPAJA ĐOKOVIĆA I ALKARAZA: Nole i Karlitos ponovo oči u oči!

Autor:

Sport

16.08.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti veoma zanimljovo.

TENISKI SPEKTAKL U NJUJORKU SPAJA ĐOKOVIĆA I ALKARAZA: Nole i Karlitos ponovo oči u oči!

Foto: Profimedia

Organizatori Otvorenog prvenstva SAD u tenisu najavili su egzibicioni meč koji će se održati dan pred početak turnira, a u kojem će Novak Đoković i Džon Mekinro igrati protiv Karlosa Alkarasa i Andre Agasija. Ovaj nezvanični duel između četiri vrhunska tenisera izazvao je veliko interesovanje javnosti, budući da se radi o susretu legendi ovog sporta.

Novak Đoković i Džon Mekinro su četiri puta osvajali titule na Otvorenom prvenstvu SAD, dok je Agasi bio najbolji dva puta, a Alkaras jednom. Ova činjenica dodatno pojačava uzbuđenje oko egzibicionog meča, jer će se susresti igrači sa impresivnim rezultatima na ovom prestižnom turniru.

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkarat

Otvoreno prvenstvo SAD, poznato kao US Open, počinje 26. avgusta i trajaće do 8. septembra. Ovaj turnir je jedan od četiri Grend slem turnira u tenisu i okuplja najbolje tenisere iz celog sveta. Prošlogodišnji pobednici, Đoković i Amerikanka Koko G of, braniće svoje titule na ovogodišnjem izdanju turnira.

Egzibicioni meč između Đokovića, Mekinra, Alkarasa i Agasija biće odlična uvertira za početak US Opena, obećavajući uzbudljiv teniski spektakl za ljubitelje ovog sporta širom sveta. Sve u svemu, ovo će biti feonemalno za sve navijače i sigurno će uživati u sjajnim potezima ovih sjajnih sadašnjih i nekadašnjih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading