NIKAKO DA NAUČE DA MU TAKO DAJU DODATNU SNAGU! Đokovića PONOVO otpisuju pred US Open!

Autor:

Sport

16.08.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejteri ponovo na delu.

NIKAKO DA NAUČE DA MU TAKO DAJU DODATNU SNAGU! Đokovića PONOVO otpisuju pred US Open!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, uspeo je da osvoji zlatnu medalju na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo prestižno dostignuće predstavlja "kompletiranje svega" za Đokovića, koji je u Pariz došao kao autsajder, bez titule ove sezone, i sa rovitim kolenom. Ipak, uprkos izazovima, uspeo je da pokaže svoju izuzetnu snagu i veštinu, pobedivši u finalu Karlosa Alkaraza, koji se nalazi u naponu svoje karijere.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Iako je Novakov trijumf impresivan, pojedini stručnjaci i dalje ne prestaju da ga otpisuju. Čuveni teniski trener Rik Mejsi izneo je svoju prognozu da bi Karlos Alkaraz mogao da osvoji US open, verujući da će poraz u finalu OI biti dodatni motiv za mladog Španca.

- Španski mađioničar je moj favorit da osvoji US open. Njegov poraz u borbi za zlatnu medalju će mu dati dodatnu dubinu i biće motivisaniji nego ikada - napisao je Mejsi.

 

 

Novak Đoković se, kao i mnogo puta u karijeri, suočava sa različitim prognozama i komentarima. Međutim, njegov karakter i mentalna snaga su mu uvek bili ključni aduti. Očekuje se da će Novak i dalje nastaviti da svojim izuzetnim umećem i posvećenošću dokazuje svoj status kao jedan od najvećih sportista današnjice.

Đoković je još jednom pokazao zašto se smatra za jednog od najboljih tenisera u istoriji, a njegova pobeda na Olimpijskim igrama u Parizu će zauvek ostati upisana u anale teniskog sporta. Svojom izuzetnom predanošću, Novak je inspiracija mnogima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading