OČAJNE VESTI ZA NOVAKA! Đoković GUBI drugo mesto na ATP listi?! Ovaj teniser GRABI da ga PRETEKNE!

Autor:

Sport

16.08.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti za srpskog asa.

OČAJNE VESTI ZA NOVAKA! Đoković GUBI drugo mesto na ATP listi?! Ovaj teniser GRABI da ga PRETEKNE!

Foto: Profimedia

Nemački teniser Aleksander Zverev ostvario je značajan uspeh plasiravši se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju.

Šampion ovogodišnjeg Mastersa u Rimu nastavlja da blista, pošto je pobedio i Španca Pabla Karenja Bustu rezultatom 2:0 (po setovima 7:5, 7:6).

Trenutno četvrti igrač ATP liste je pokazao izuzetnu formu i ambiciju da ostvari velike rezultate na ovom turniru. Ono što posebno intrigira jeste činjenica da bi njegov uspeh na ovom mastersu mogao da ima veliki uticaj na poretku najboljih tenisera sveta, a posebno na trenutnog drugoplasiranog Novaka Đokovića.

Foto: www.profimedia.rs

Aleksander Zverev

Zverevova šansa da pretekne Đokovića na ATP listi je tema koja intrigira mnoge ljubitelje tenisa. Ukoliko uspe da osvoji turnir, Nemac bi mogao da se popne na drugo mesto, što bi mu predstavljalo najbolji plasman u karijeri.

Ovo bi bio izuzetno važan trenutak otkako je u profesionalnim vodama, još od olimpijskog zlata iz Tokija, a samim tim i za teniski svet uopšte. Sa samo tri pobede deli ga od ostvarenja ovog značajnog cilja, a njegova sledeća borba biće protiv pobednika meča između Bena Šeltona iz Sjedinjenih Američkih Država i Fabijana Marožana iz Mađarske.

Sigurno da se ovakvom epilogu niko nije nadao, posle fenomenalnog izdanja Noleta na Olimpijskim igrama u Parizu, kada je osvojio jedini pehar koji mu nedostaje u bogatoj riznici, savladavši najvećeg rivala Karlosa Alkaraza iz Španije u dva seta (7:6, 7:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading