ON JE BIO VEĆI TALENAT OD NOVAKA! Šokantna ispovest Srđana Đokovića!

Autor:

Sport

16.08.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakov otac nikad iskreniji!

ON JE BIO VEĆI TALENAT OD NOVAKA! Šokantna ispovest Srđana Đokovića!

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Srđan Đoković, otac slavnog tenisera Novaka Đokovića, nedavno je otvorio dušu i otkrio kako je fokusiranje na Novaka uticalo na živote njegovih sinova, Marka i Đorđa. Srđan je priznao da je zbog usmerenosti na Novaka, Marko i Đorđe patili, te da nije mogao da im posveti pažnju, vreme i podršku koju su zasluživali. Ova iskrena ispovest otkriva teško detinjstvo braće Đoković, koja su morala da se nose sa senkom Novakovog uspeha.

- Dosta su patili, svi smo. Nije bilo šanse da se i njima posveti bar delić one pažnje, vremena i para, zato što je to sve, pod znacima navoda, pojeo Novak  - rekao je Srđan i nastavio:

Foto: Tanjug

Novak i Srđan Đoković

- Đole je bio veći talenat od Novaka kada je bio mali, a Marko radan, vredan, snažan i imao je šansu da bude ozbiljan profesionalni igrač. Ta ogromna senka Novakova, koju Marko nije mogao da podnese, doprinela je tome da on napusti profesionalni tenis i da ode i živi u Španiju. To je za mene bio težak udarac, i dan-danas je. Ipak, tako se dogodilo, nismo imali mogućnosti da ni delić onoga što je dato Novaku posvetimo njima dvojici - poručio je otac najboljeg tenisera svih vremena i dodao:

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Marko, Novak i Đorđe Đoković

- Žao mi je zbog toga i patili su, ali nijedne sekunde oni to meni nisu zamerili, jer su zaista sjajni momci - naveo je Srđan Đoković.

Njihova priča nam pokazuje da uspeh jednog člana porodice može imati veliki uticaj na ostale članove, te da je važno posvetiti pažnju svakom detetu podjednako

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading