''GROBARI'' U DELIRIJUMU: Ostoja najavio BRUTALAN događaj!

Autor:

Sport

16.08.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti pravi spektakl.

''GROBARI'' U DELIRIJUMU: Ostoja najavio BRUTALAN događaj!

Foto: Starsport

Partizan će na jedinstven način predstaviti novi tim za narednu sezonu, a ceo događaj je nazvan "Crno-bela simfonija" i biće održan u "MTS dvorani", u ponedeljak od 20 časova. Ovo predstavljanje igrača je poseban događaj koji je uveden od ove sezone, a kako najavljuju iz kluba, biće spektakularno i posebno.

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, otkrio je u intervjuu za sport.alo da je klub planirao i turnir na otvorenom za ovu sezonu. Ovaj turnir, kako je Mijailović istakao, već je obišao planetu i predstavlja istorijski događaj. Planirano je da turnir bude odigran sa četiri ekipe na Kalemegdanu, a marketing tim Partizana još uvek razrađuje sve detalje oko ove spektakularne manifestacije.

Foto: Starsport

Ostoja Mijaliović

- Predstavljanje igrača je poseban događaj koji smo uveli od ove sezone, biće speltakularno i posebno. Turnir na otvorenom, kao što kažete, obišao je planetu, zaista sam ponosan na taj događaj. To je istorija. Mi planiramo turnir na otvorenom i ove sezone, on će najverovatnije biti odigran sa četiri ekipe na našim Kalemegdanu. Naš marketing tim još uvek razrađuje sve detalje - istakao je Ostoja.

Sve u svemu, Partizan se trudi da što više lepih slika iz Humske obiđe svet, a navijači sa nestrpljenjem očekuju "Crno-belu simfoniju" i ostale planirane događaje koji će dodatno ojačati vezu između kluba i vernih Grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading