OPASNOST ZA VEČITE! Novi evroligaš se BRUTALNO pojačao! Stigao svetski šampion! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi se moćan tim.

OPASNOST ZA VEČITE! Novi evroligaš se BRUTALNO pojačao! Stigao svetski šampion! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Nemački reprezentativac Maodo Lo postao je najnovije pojačanje Košarkaškog kluba Pariz, što predstavlja značajan korak za ovaj francuski tim koji se priprema za svoje debitantsko učešće u Evroligi.

Iskusni bek (31 godina) je prethodno nastupao za renomirane klubove poput Bamberga, Bajerna, Albe i Olimpije iz Milana, čime je stekao dragoceno iskustvo i zavidnu reputaciju u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Maodo Lo je takođe aktuelni šampion sveta sa Nemačkom, koja je trijumfovala na Mundobasketu održanom u Manili prošle godine, savladavši selekciju Srbije u finalnoj utakmici.

Zlatna medalja sa Filipina dodatno naglašava kvalitet i potencijal koji ovaj igrač donosi sa sobom u novi tim, te se očekuje da će biti značajan faktor u ambicijama Pariza u Evroligi.

"Albatrosi" su izrazili zadovoljstvo zbog angažovanja Loa i veruje da će njegove veštine dodatno ojačati timsku igru i doprineti ostvarenju sportskih ciljeva. Sa njegovim dolaskom, Pariz je dobio proverenog igrača sa velikim internacionalnim znanjem, sposobnog da se nosi sa zahtevima najvišeg nivoa takmičenja.

Dolazak u Pariz predstavlja novi izazov u karijeri nemačkog reprezentativca. Nakon uspešnih nastupa u prethodnim klubovima, Lo će imati priliku da pokaže svoje veštine i doprinese izgradnji uspešnog puta Pariza u novom rangu.

Pariz je, podsetimo, osvojo prošle sezone Evrokup, čime je izborio premijerni nastup u evroligaškom društvu od jeseni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading