ODMAH POSLE OI U PARIZU! Pešić dobio prvu ODJAVU! Evo zbog čega ga NEĆEMO gledati više među "orlovima"!

Autor:

Sport

16.08.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj dugogodišnje saradnje sa selekcijom Srbije.

ODMAH POSLE OI U PARIZU! Pešić dobio prvu ODJAVU! Evo zbog čega ga NEĆEMO gledati više među "orlovima"!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je značajan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, osvojivši bronzanu medalju pod vođstvom selektora Svetislava Pešića.

Nakon nedavnog osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili, "orlovi" su se još jednom istakli na međunarodnoj sceni. Bitan doprinos ovom uspehu dao je i pomoćnik srpskog selektora Oliver Kostić, čija je uloga bila od velikog značaja za tim.

Kostić, pomoćnik selektora košarkaške reprezentacije Srbije, ostvario je značajan uspeh u svojoj karijeri i stekao priznanje kao trener. Oliverova budućnost će biti obeležena novim izazovima, budući da će preuzeti ulogu selektora ekipe Kuvajta.

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Oliver Kostić

Pre nego što je postao deo Karijevog stručnog štaba u "orlovima", Kostić je prošle sezone uspešno vodio ekipu Juventusa iz Litvanije, za šta je dobio zasluženu nagradu za najboljeg trenera lige. Prethodno je imao značajne uloge u Bajernu, gde je radio kao trener drugog tima od 2014. do 2018. godine, a potom je postao pomoćni strateg nakon dolaska Dejana Radonjića, nekadašenjeg šefa struke Crvene zvezde.

Preuzimanjem ove selekcije sa jugozapada Azije, Kostić će imati priliku da pokaže svoje trenerske veštine na međunarodnom nivou, te će biti interesantno pratiti njegov dalji razvoj kao stručnjaka.

S druge strane, Svetislav Pešić će morati da pronađe novog saradnika koji će mu pomagati u budućnosti na klupi nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading