PUMA ZALUDEO NAVIJAČE! Evo ko ga je proglasio NAJBOLJIM u pobedi nad Čukaričkim!

Autor:

Sport

16.08.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne igre u crveno-belom dresu nisu prošle nezapaženo.

PUMA ZALUDEO NAVIJAČE! Evo ko ga je proglasio NAJBOLJIM u pobedi nad Čukaričkim!

Foto: Starsport

Puma Rodrigez

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Čukaričkog rezultatom 4:1 u petom kolu Superlige Srbije.

Već u 17. minutu meča, izabranici Vladana Milojevića su imali prednost od 2:0, a ključnu ulogu u pobedi imao je Piter Olajinka sa dva postignuta gola. Ipak, iznenađenje je usledilo kada je Puma Rodrigez proglašen za igrača utakmice, iako je proveo na terenu 64 minuta. Njegov izbor za najboljeg igrača izazvao je dosta pažnje, a razlog za to je bio još interesantniji.

Naime, igrača utakmice biraju navijači Crvene zvezde putem glasanja na društvenim mrežama, a ovog puta stotine Panamaca dalo je svoj glas upravo Pumi Rodrigezu. Njihova podrška bila je vidljiva i kroz brojne komentare na zvaničnom nalogu crveno-belih, gde su se mogli videti gotovo na stotine komentara navijača iz Paname.

Ovaj neočekivani izbor za igrača utakmice dodatno je istakao globalnu popularnost Crvene zvezde, a dolaskom Pume klub je dobio i brojnu bazu navijača na egzotičnoj destinaciji.

Nema dileme da će Rodrigez biti veliki adut stručnog štaba i u meču sezone, koji srpski prvak igra u utorak od 21 čas protiv Bode Glimta u Norveškoj, u okviru plej-ofa za Ligu šampiona. Poraženi iz tog dvomeča preseliće se u grupnu fazu Lige Evrope.

Inače, Zvezda je novu superligašku sezonu otvorila odlično, sa pet pobeda u šest kola, uz remi sa Lučancima (2:2) i u 540 minuta, strelci kluba s Marakane pogađali su čak 18 puta protivničku mrežu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading