NEKADA NAJBOLJI GOLMAN NA SVETU, A SADA PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE: Legenda prolazi kroz pravi pakao!

Autor:

Sport

16.08.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ne uživa u životu.

NEKADA NAJBOLJI GOLMAN NA SVETU, A SADA PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE: Legenda prolazi kroz pravi pakao!

Foto: Profimedia

Iker Kasiljas, čuveni španski golman, prošao je kroz teške životne trenutke nakon završetka svoje slavne karijere. Posle 16 godina provedenih u Real Madridu, gde je odigrao 725 mečeva, i pet sezona u Portu sa 167 utakmica, Kasiljas se suočio sa zdravstvenim problemima i ličnim gubicima.

Foto: Tanjug/AP

Iker Kasiljas

Nakon srčanog udara koji je doveo do njegovog povlačenja sa fudbalskog terena, Kasiljas je doživeo i emotivni udarac - razvod sa suprugom Sarom Karbonero. Njihova ljubavna priča, koja je bila javna zbog poljupca na Mundijalu 2010. godine, završena je nakon 11 godina braka. Kasiljas je otvoreno priznao da se bori sa nesanicom i da pokušava da prikrije svoje emotivno stanje.

Golman je podelio svoje unutarnje dileme, ističući da se trudi da prikaže da je sve u redu, ali da zapravo ne može da uživa u životu kao pre.

- Ne spavam redovno. Želim da izgleda kao da sam dobro, ali ne mogu uživati u životu. Slušam stare pesme, ali više ne mogu sanjati - naveo je legendarni Španac.

 

 

Fotografija koju je objavio sa sela izazvala je zabrinutost među njegovim pratiocima na društvenim mrežama, a bivši saigrač Borha Fernandez primetio je da Kasiljas više ne treba filtere za starenje.

- Izgleda da te udario voz - napisao je Pike.

Kasiljasova priča nas podseća da čak i najsjajnije sportske karijere mogu biti praćene teškim životnim iskušenjima. Nadamo se da će Iker pronaći mir i spokoj u svojoj novoj životnoj fazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading