SNOVI SE OSTVARUJU! Prepoznajete li dečaka sa FOTKE? Pre više od decenije SANJAO je dres Zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča novog fudbalera crveno-belih.

SNOVI SE OSTVARUJU! Prepoznajete li dečaka sa FOTKE? Pre više od decenije SANJAO je dres Zvezde! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Slovenački reprezentativac Vanja Drkušić je danas i zvanično potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Doskorašnji štoper Sočija, koji je potpisao ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, stigao je na pozajmicu u Ljutice Bogdana i zadužio dres sa brojem '33', čime je postao nova uzdanica trenera srpskog šampiona Vladana Milojevića.

Drkušić je, ujedno, parafom na vernost crveno-belima ispunio dečačke snove, jer ubrzo pošto je reprezentativac komšijske države potpisao ugovor sa osvajačem "duple krune", na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja pokazuje koliko mu sve ovo znači.

Foto: printscreen/instagram

Vanja Drkušić sa uzdignutim rukama pored svog oca

Preciznije, iskusni štoper je u društvu svog oca napravio fotografiju kraj terena na nekadašnjoj Marakani, kojom je napravio omaž događaju od pre 12 godina na najvećem srpskom stadionu.

Vanja i njegov otac tada su bili takođe na "Rajku Mitiću" i ovekovečili boravak na objektu gde igraju fudbaleri Crvene zvezde. Na novoj fotki ispisano je “Snovi se ostvaruju“ i zaista je tako.

Nema sumnje da je prelaskom u redove srpskog šampiona, Drkušić ostvario snove iz detinjstva i poslao poruku najmlađima da uvek treba verovati u ono što želiš. I desiće se...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading