ZAPOSLILA SE MIONA JOVANOVIĆ, NEĆETE VEROVATI GDE SADA RADI! Ša povukao veze, našao joj POSAO IZ SNOVA!

Autor:

Zadruga

15.08.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve koji su sumnjali, stigao javni demant!

ZAPOSLILA SE MIONA JOVANOVIĆ, NEĆETE VEROVATI GDE SADA RADI! Ša povukao veze, našao joj POSAO IZ SNOVA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona i Ša

Iako su se Miona Jovanović i Nenad Aleksić, poznat kao Ša, po povratku iz popularnog rijalitija "Elita" radovali pružanju novih muzičkih sadržaja publici i najavljivali spektakularne nastupe, njihova stvarnost se u ovom trenutku pokazuje drugačije. Umesto da se intenzivno posvete višim umetničkim ambicijama i koncertnim angažmanima, par provodi vreme u svojoj stambenoj jedinici, bez ikakvih zakazanih nastupa, što su neki od njihovih fanova i očekivali po povratku iz šoua.

Uprkos trenutnoj gunguli sa poslovima, Miona i Ša su otkrili da rade na zajedničkom duetu, što je dodatno povećalo interes javnosti i obožavatelja. U međuvremenu, par uživa u svakodnevnim aktivnostima unutar svog stana, a reper se pohvalio da obožava deliti trenutke iz njihovog života na svojoj Instagram stranici, gde redovito objavljuje zajedničke fotografije i snimke.

Poslednji snimak koji je izazvao pažnju na društvenim mrežama pokazuje kako Ša hvali svoju devojku, ističući da je na neki način zaposlila zahvaljujući postojanju njegovog novog luksuznog automobila. Na snimku je vidljivo kako se Miona, u kratkoj haljini u svojstvu radne opreme, pažljivo posvećuje čišćenju automobila u perionici. Ova scena je prikazala njihovu funkncionalnu stranu veze, kao i trenutke zajedničkog uživanja u malim stvarima, čak i u situacijama koje nisu tako glamurozne, poput pranja automobila. Iako od ovog posla neće dobiti penziono i zdravstrveno osiguranje, mnogi su joj na ovom poslu pozavideli.

Ovaj detalj iz njihovog svakodnevnog života prikazuje bliskost između njih, kao i ono što znači biti u vezi u modernom svetu. Njihovi pratioci često dele komentare, a neki koriste ovu priliku da iskažu podršku njihovoj vezi, dok drugi sumnjaju u njihov muzički uspeh. Bez obzira na to, Miona i Ša nastavljaju da privlače pažnju, kako svojom muzikom, tako i ličnim životima, dok se trude da pronađu pravi put u muzičkoj industriji nakon provedenog vremena u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading