VELIKI PODVIG NOVAKA: Đoković je počasni građanin OVOG grada iz regiona!

Autor:

Sport

16.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je svuda dobrodošao.

VELIKI PODVIG NOVAKA: Đoković je počasni građanin OVOG grada iz regiona!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je nedavno osvojio Olimpijske igre u Parizu i tako kompletirao svoju kolekciju trofeja. Nakon ovog podviga, Noletu nema ravnog i više ne može da mu se zameri bilo šta. Ovo je svima mnogo značilo, a pogotovu srpskom asu koji sve to jako emotivno doživeo.

Đoković je osim što je vrhunski teniser i odličan suprug, otac, prijatelj, svim pomaže, a ogroman je motivator. To i govori činjenica da je vaterpolistima Srbije održao kratak govor, nakon čega su se oni podigli i na kraju došli do trećeg uzastopnog zlata. Nole je svuda dobrodošao i svi ga dočekuju sa velikim oduševljenjem, a posebno u jednom gradu u Crno Gori.

Naime, Novak je počasni građanin Budve, što si je i istaknuto u ovom poznatom letovalištu. Velika je ovo čast i privilegija za Đokovića koji voli da ode u Crnu Goru, pošto kao što je i sam više puta isticao, poreklom iz Nikšića. Nole je trenutno na odmoru u Tivtu gde se priprema za naredne izazove kao što je US Open gde brani titulu. 

Foto: Printscreen

Počasni građanin Budve: Novak Đoković

Đoković sigurno neće stati sa titulama, a ova iz Pariza mu je prva ove godine. On je i velika mentalna gromada, a to govori i da je nakon 25 dana od teške opreacije kolena igrao finale Vimbldona, a potom i finale Olimpijskih igara. Veličina kakvu nećemo skoro videti i definitivno je najbolji sportista svih vremena. Zato budimo srećno što živimo u njegovo eri i to što još uvek možemo da uživamo u njegovim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading