TOPOLČANI U DUBOKOJ KRIZI! Miris romantike na TSC areni! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u Superligu Srbije slavio na teškom gostovanju.

TOPOLČANI U DUBOKOJ KRIZI! Miris romantike na TSC areni! (VIDEO)

Foto: FK TSC

Predstavnik Srbije u Evropi ovog leta doživeo je "hladan tuš", pošto je u drugom meču petog kola Superlige Srbije, OFK Beograd slavio na gostovanju TSC rezultatom 0:1 (0:1).

Gosti sa Stare Karaburme su bio dominantniji u prvom poluvremenu, dosta konkretniji, što je rezultiralo vođstvom u 16. minutu.

Bila je to sjajna akcija dvojice od čak šest bonus igrača među starterima u ekipi koju sa klupe predvodi Simo Krunić, Cvetković je iza leđa smušene odbrane domaćina proturio idealnu loptu za Kahvića, koji je preciznim udarcem sa 14 metara postigao svoj četvrti gol ove sezone – 0:1.

TSC je imao priliku da poravna rezultat u 23. minutu, kada je Jovanović ubacio u šesnaesterac sa desnog boka, a Pantović bio neometan, međutim, sa sedam metara šutirao glavom, a golman OFK Beograda Popović fantastičnom reakcijom ostao nesavladan.

Znatno bolje delovao je učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope od prvog minuta drugog poluvremena, te je sjajnu šansu propustio u 54. minutu: Pantović je uputio centaršut, a Marko Lazetić glavom sa tri metra šutirao iznad prečke.

Poslednja prilika viđena je u samom finišu, tačnije 84. minutu, međtim, udarac Pantovića sa 18 metara završio je preko Popovićevog gola.

TSC – OFK Beograd 0:1 (0:1)

Strelac: 0:1 – Kahvić u 16. minutu. Stadion: TSC arena. Gledalaca: 800. Sudija: Stanko Ostraćanin.

TSC: Ilić, St. Jovanović (od 46. Vlalukin), Đorđević, Capan, Petrović (od 75. Šoš), Radin, Pantović, Ćirković (od 46. Lazetić), Banjac (od 70. Stanić), Đakovac, Sa. Jovanović (od 70. Milosavljević).

OFK BEOGRAD: Popović, Lazić, Obradović, Đermanović, Anan, Ado, Vukićević, Cvetković (od 75. Vlijter), Paločević (od 86. Momčilović), Stanojlović (od 70. Mituljikić), Kahvić (od 75. Ovusu).

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading