DA TI PAMET STANE? Proterana je sa OI, pa se SKINULA! Najlepša sportistkinja iz Pariza ima MILIONE pratilaca! Instagram "gori"! (GALERIJA)

Autor:

Sport

16.08.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularnost joj još više skočila.

DA TI PAMET STANE? Proterana je sa OI, pa se SKINULA! Najlepša sportistkinja iz Pariza ima MILIONE pratilaca! Instagram "gori"! (GALERIJA)

Foto: printscreen/Instagram

Luana Alonso

Luana Alonso, plivačica iz Paragvaja, postala je jedno od najvećih lica nedavno završenih Olimpijskih igara u Parizu, i to ne zbog svojih sportskih rezultata, već zbog svog atraktivnog izgleda i provokativnih fotografija koje je objavljivala na svom Instagram profilu.

Mediji su od starta Olimpijskih igara proglasili Luana Alonso jednom od najlepših sportistkinja, a ona je to dodatno potvrdila objavljivanjem provokativnih fotografija na kojima se isticala tetovaža olimpijskih krugova na njenim preponama. Ovaj neobični tatoo privlači veliku pažnju javnosti i dodatno je istakla Luana u moru drugih sportista.

Iako se Luana nije istakla na takmičenju, njeni selfiji sa ceremonije otvaranja obišli su planetu, a vest da je "zamoljena da napusti" Olimpijsko selo zbog odvlačenja pažnje drugih takmičara, dodatno je podgrejala interesovanje javnosti. Ova kontroverza dodatno je napumpala Luani popularnost, ali i izazvala dosta pažnje u medijima.

- Njeno prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u timu Paragvaja. Zahvaljujemo joj se što je postupila prema uputstvima, jer svojom voljom nije prenoćila u Olimpijskom selu - pisalo je u saopštenju Larise Šerer.

Nakon Olimpijskih igara, Luana je objavila šta je radila, a provokativni selfiji u bikiniju dodatno su raspalili maštu njenih pratilaca na Instagramu.

Njen profil je "eksplodirao" tokom i posle Olimpijskih igara, te je sada na ovoj mreži prati 1,2 miliona ljudi. Ovo joj otvara vrata za brojne poslovne prilike, poput reklamiranja proizvoda ili modelinga za kupaće kostime i donji veš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading