PIKSI I SERGEJ "OČI U OČI"! Selektor razgovarao sa reprezentativcem Srbije! Ovo je EPILOG! Vezisti ZASMETALE dve stvari!

Autor:

Sport

16.08.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su doživeli neuspeh u Nemačkoj.

PIKSI I SERGEJ "OČI U OČI"! Selektor razgovarao sa reprezentativcem Srbije! Ovo je EPILOG! Vezisti ZASMETALE dve stvari!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Sergej Milinković-Savić

Posle nedavnih spekulacija o njegovoj budućnosti u dresu reprezentacije Srbije, Sergej Milinković-Savić konačno je otkrio svoje planove.

Nakon razgovora sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, potvrđeno je da će vezista saudijskog Al Hilala i dalje biti deo nacionalnog tima!

Razgovor između Milinković-Savića i selektora Stojkovića Piksija, kako saznaje "Kurir", bio je dobronameran, iskren i korektan. Tokom tog razgovora, otkriveno je da je bivšem fudbaleru Lacija bilo teško posle nedavnih dešavanja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, posebno eliminacije reprezentacije Srbije nakon prve faze takmičenja.

Foto: Profimedia

Sergej u dresu Al Hilala

Fudbaler je podelio sa selektorom svoje frustracije, istakavši da su ga posebno pogodile dve stvari. Prva je bila pisanje o njegovoj plati u Saudijskoj Arabiji, smatrajući da to ne bi trebalo da utiče na njegovo angažovanje u nacionalnom timu. Druga stvar koja ga je zasmetala bila je primljen gol na Evropskom prvenstvu, koji je izazvao negativne reakcije javnosti.

- Ispade kao da nisam hteo da stignem... Ali, jesam, trčao sam koliko mogu. Nisam brz igrač, šta da radim. Sad da kukam da nisam ja izgubio loptu, neću... Ne želim - poručio je Sergej.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Uprkos izazovima, Milinković-Savić je potvrdio svoju odanost reprezentaciji Srbije, ističući da će uvek biti spreman da pruži svoj doprinos, bilo da ga selektor vidi u startnoj postavi ili mu pruži šansu sa klupe.

Sergej Milinković-Savić mir posle neuspeha reprezentacije Srbije na EURO 2024 u Nemačkoj potražio je u krugu porodice. Slobodno vreme proveo je u društvu supruge Natalije, koja je trudna i ćerkice Irine. Posle toga stigao je u Saudijsku Arabiju i stavio se na raspolaganje treneru Al Hilala Žoržu Žezusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading