ŠOK NA OSTRVU! Engleski fudbaler lažirao indetitet!?

Autor:

Sport

16.08.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnje.

ŠOK NA OSTRVU! Engleski fudbaler lažirao indetitet!?

Foto: Profimedia

Jedna od malo poznatih činjenica o defanzivcu Mančester junajteda, Hariju Megvajeru, zaista je zbunila ljubitelje fudbala. Svi znaju da je ovaj engleski reprezentativac najskuplji defanzivac na svetu, nakon što su Crveni đavoli izdvojili ogromnih 80 miliona funti kako bi ga doveli iz Lestera 2019. godine. Takođe je dobro poznato da je njegova budućnost na "Old Trafordu" neizvesna nakon dve manje-više neubedljive sezone.

Međutim, ono što mnogi ne znaju jeste da Hari zapravo nije njegovo pravo ime. Pravo ime ovog defanzivca jeste Džejkob, ali od malih nogu ga zovu Hari. Hari je zaradio i nadimak "Slabhead" - zaslužen zahvaljujući svojoj skočnosti i prilično velikoj lobanji. Navijači su bili zabavljeni otkrićem Megvajerovog pravog imena nakon što su bacili pogled na njegov profil na Vikipediji.

Foto: Starsport

Hari Megvajer

Naravno, Megvajer je predmet ismejavanja na Ostrvu, pa su navijači iskorstili priliku da se i sada našale.

NAJPOVOLJNIJE PONUDE ZA UPIS KOD KOCKARNICA U VELIKOJ BRITANIJI, Drugi je dodao: "Zvuči tako čudno." Dok je treći rekao: "Samo sačekajte da saznate da je pravo ime Harija Maguirea zapravo Džejkob Maguire."

Maguireova budućnost na "Old Trafordu" dovedena je u dalju sumnju u avgustu kada je Junajted doveo Matijsa de Lihta iz Bajern Minhena. Takođe je više puta povezivan sa odlaskom sa "Teatra snova". Međutim, nedavno je obećao da će se boriti za svoje mesto u startnoj postavi, rekavši za San Sport,

- To je ono što se dešava kada igrate za ovaj klub. Ako ne postižete dobre rezultate, igrači će biti pod lupom. Igrači će biti prodavani, stavljani na transfer listu, a i menadžer će takođe doći pod pritisak. Kao tim, ova sezona je bila daleko teža nego prošle godine. Ali, to je dugotrajna karijera i uvek će biti uspona i padova. Način na koji reagujete na padove je ono što vas gura napred - jasan je Englez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading