REŠILA SVE DA KAŽE! Oglasila se kontroverzna bokserka sa Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

16.08.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je strah od jedne stvari.

REŠILA SVE DA KAŽE! Oglasila se kontroverzna bokserka sa Olimpijskih igara!

Foto: Profimedia

Alžirska bokserka Iman Helif je rešila da progovori o svojim iskustvima tokom Olimpijskih igara u Parizu!

Ova 25-godišnjakinja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma, ali je njeno takmičenje bilo popraćeno kontroverzama i napadima na internetu.

Međunarodni olimpijski komitet odobrio je njihovo učešće na olimpijskom turniru, pošto je bio organizator tog takmičenja, umesto suspendovane IBA.

Helif je odmah posle prve borbe bila u centru pažnje, pošto joj je Italjanka Anđela Karini predala borbu posle 46 sekundi, rekavši da nikada nije dobila toliko jake udarce.

Republika

Foto: Profimedia

Iman Helif

- Odmah posle moje prve pobede na Olimpijskim igrama došlo je do velike galame političara širom sveta, sportista širom sveta, čak i umetnika i svetskih zvezda, Ilon Mask, Donald Tramp… Te stvari su uticale na mene. Mnogo su uticale, mnogo su me povredile. Ne mogu da opišem koliki sam straha osećala - rekla je Helif i nastavila:

- Plašila sam se da ću reći sebi: "Zašto Iman Helif insistira na ovome? Zašto je velika galama širom sveta?" Bila sam uplašena, ali hvala Bogu, uspela sam da prebrodim tu fazu - dodaje 25-godišnja bokserka.

Iman naglašava da je jedva čekala da sve prođe.

- Scenario je bio zastrašujući. Hvala bogu, svi ljudi iz Alžira i arapskog sveta poznavali su pravu Iman Helif, sa njenom ženstvenošću, sa njenom hrabrošću, njenom odlučnošću - istakla je Helif.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading