NOLE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Pogledajte BRUTALNU opremu Đokovića u kojoj će igrati OVAJ turnir!

Autor:

Sport

16.08.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon zlata u Parizu, sledi US Open.

NOLE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Pogledajte BRUTALNU opremu Đokovića u kojoj će igrati OVAJ turnir!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, nedavno je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, ali to ne znači da će se tu zaustaviti. Sada, pred njim je novi, zahtevan izazov - odbrana pehara na US Openu, koji počinje 26. avgusta.

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak koji otkriva u kakvoj će opremi srpski as igrati na pomenutom Gren slemu. U fokusu su dve nijanse plave boje, nešto svetlija na majici, odnosno malo tamnija na šortsu. Ova kombinacija boja privukla je pažnju mnogih, pokazujući da Đoković ne samo da je spreman za fizički izazov, već i da obraća pažnju na svoj stil na terenu.

Đoković vredno radi kako bi bio spreman dočekao poslednji Gren slem u sezoni. Često izaziva puno pažnje gde god da se pojavi, a nedavno je bio primećen kako trenira na jednoj plaži. Njegova posvećenost i predanost treninzima su nešto što ga izdvaja, i to je svakako jedan od ključeva njegovog uspeha.

Nole  je već ušao u istoriju tenisa, ali njegova glad za uspehom i želja da ostavi dubok trag u teniskom svetu ga teraju da nastavi da se dokazuje. Sa svakim novim izazovom, on nastavlja da inspiriše svoje obožavaoce i pokazuje zašto je smatran najboljim teniserom u istoriji. S obzirom na njegovu predanost i veštine, Novak Đoković će svakako biti teniser koga će svi sa nestrpljenjem pratiti na nadolazećem US Openu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading