NAVIJAČI BORUSIJE U EKSTAZI! Jirgen Klop ponovo na klupi Dortmunda!

Autor:

Sport

16.08.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva vest za ''žuti zid''

NAVIJAČI BORUSIJE U EKSTAZI! Jirgen Klop ponovo na klupi Dortmunda!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je prošlog leta najavio svoje povlačenje iz fudbala i odlazak u penziju, Jirgen Klop je izazvao pravu senzaciju najavom povratka na klupu Borusije Dortmund. Međutim, ovo će biti privremeni povratak, koji će se desiti samo jednom, na oproštajnoj utakmici dvojice legendarnih fudbalera.

Lukaš Pišček i Jakub Kuba Blaščikovski, dvojica istaknutih fudbalera Borusije Dortmund, odlučili su da se oproste od fudbalske karijere kroz poseban događaj - oproštajnu utakmicu koja će se odigrati 7. septembra na Vestfalenu. Ova utakmica će biti posebna jer će na klupi Borusije Dortmund biti niko drugi do Jirgen Klop, trener koji je vodio ovu generaciju "Milionera" 2011. godine.

Foto: Profimedia

Jirgen Klop

Nakon što su ga Lukaš Pišček i Jakub Kuba Blaščikovski pozvali da bude njihov trener na oproštajnoj utakmici, Jirgen Klop je izjavio da je presrećan zbog ove prilike i da ima vremena da se posveti ovom posebnom događaju. Ovo će biti jedinstvena prilika za navijače da vide Klopov povratak na teren i da se podsete sjajnih trenutaka koje je njihov omiljeni trener doneo klubu.

Foto: Profimedia

Lukas Pišček i Jakub Blaščikovski

- Zaista sam srećan, naravno, imam vremena - rekao je Klop nakon što su ga dva Poljaka pozvala da im bude trener na oproštajnoj utakmici.

Nakon ove vesti, navijači Borusije Dortmund su sigurno u ekstazi i nestrpljivo iščekuju oproštajnu utakmicu svojih omiljenih igrača uz prisustvo legendarnog trenera Jirgena Klopa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading