FENOMENALAN REZULTAT: Motociklista Dukatija postavio rekord staze u Austriji!

Autor:

Sport

16.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni Banjaja.

FENOMENALAN REZULTAT: Motociklista Dukatija postavio rekord staze u Austriji!

Foto: Profimedia

Motorciklista Dukatija Frančesko Banjaja ostvario je najbrže vreme na popodnevnom treningu na Red Bul ringu, postavivši rekord staze u Austriji rezultatom 1:28,508. Branioca titule pratio je tandem Pramaka Franko Morbideli – Horhe Martin, dok su ih sledili Mark Markez na Gresiniju i Bred Binder za KTM.

Nedavno je obelodanjeno da će Morbideli naredne sezone voziti za VR46, što je izazvalo veliko interesovanje u svetu motociklizma. Ovo je svakako vest koja će biti praćena u narednom periodu.

Foto: Profimedia

Frančesko Banjaja

Jedanaesti poziciju zauzeo je novajlija Pedro Akosta, koji je doživeo dva teška pada krajem prepodnevnog treninga. Ovo je svakako bio neobičan događaj na stazi i sigurno će izazvati pažnju ljubitelja motociklizma.

Fabio Di Đanantonio je sesiju završio na 20. mestu, a naknadno je utvrđeno da je doživeo iščašenje levog ramena. Posle dodatnih pregleda u kliničkom centru njegovo stanje će biti jasnije precizirano. Ovo je svakako nešto što će uticati na njegovo dalje učešće na stazi. Ai Ogura je bio najbrži tokom popodneva u Moto2 klasi, a pratili su ga Aron Kanet i Manuel Gonzalez. Ovo je značajan rezultat za Oguru i njegov tim.

U Moto3 šampionatu najbolji tokom popodnevnog treninga bio je Hoze Antonio Rueda, a sledili su ga David Alonso i Kolin Vejer. Rueda je definitivno pokazao svoju dominaciju u ovoj klasi i biće interesantno videti kako će se dalje takmičiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading