ZVEZDIN BISER OPČINIO NOVOG TRENERA! Slavni menadžer ishvalio bivšeg ljubimca delija!

Autor:

Sport

07.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo je samo hvalospeve na njegov račun.

ZVEZDIN BISER OPČINIO NOVOG TRENERA! Slavni menadžer ishvalio bivšeg ljubimca delija!

Foto: Starsport

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Kosta Nedeljković, zadobio je simpatije navijača, saigrača i trenera Unaja Emerija, od svog dolaska u Aston Villu.

Transfer iz redova srpskog šampiona u ovaj klub bio je vredan 8.000.000 evra, a mladi bek se sada suočava sa izazovom oko borbe za mesto u startnoj postavi. Ipak, njegova adaptacija teče uspešno, a menadžer premijerligaša iz Birmingema ističe da je mladi fudbaler veoma predan i oprezan u želji da napreduje.

- Njegova adaptacija teče dobro, ali njemu je potrebno vreme da razume našu taktiku. Naravno, on ima tek 18 godina, vrlo je mlad, ali sam srećan jer je vrlo dobra osoba i dobar profesionalac. Na treninzima i na utakmicama je veoma oprezan kako bi napredovao. To je način. Neophodno mu je vreme, ali sam veoma zadovoljan s njim - kazao je Emeri.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Unai Emeri

Unaj Emeri, prema navodima britanskih medija, ne želi da Nedeljkovića pošalje na pozajmicu već ga vidi kao potencijalnog startera na poziciji desnog beka. Ovo jasno pokazuje da trener ima poverenja u mladog fudbalera i veruje da će on biti spreman da preuzme odgovornost na terenu.

Podsetimo, Kosta Nedeljković je igrama na Marakani "zaludeo" pola Evrope, a čelnici Aston Vile su bili najuporniji i izborili se za njegov potpis. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading