NEMICA NALJUTILA OLGU! Srpkinja PREOKRETOM zakazala duel sa prvom nositeljkom!

Autor:

Sport

07.08.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična forma Danilovićeve u Hamburgu.

NEMICA NALJUTILA OLGU! Srpkinja PREOKRETOM zakazala duel sa prvom nositeljkom!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović beleži odlične rezultate na WTA čelendžeru u Hamburgu, plasiravši se u četvrtfinale posle pobede nad Nomom Nou Akugue.

Nakon velike borbe koja je trajala 159 minuta, Danilovićeva je trijumfovala rezultatom 2:1 (po setovima 3:6, 6:2, 7:6). Njihov prvi meč doneo je uzbudljive trenutke na terenu, a reprezentativka Srbije je pokazala izuzetnu borbenost i mentalnu snagu.

Nemačka teniserka, trenutno 252. na WTA listi, dominirala u prvom setu, tri puta oduzevši servis Olgi Danilović, ali je srpska takmičarka preuzela inicijativu u drugom setu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Majar Šerif

Sa tri oduzeta servisa Nemici, Danilovićeva je bila furiozna sa 6:2 i izjednačila rezultat na 1:1 u setovima, demonstrirajući svoju odlučnost i spremnost za preokret.

Odlučujući set doneo je veliku borbu i čak osam brejkova sa obe strane. Olga Danilović i Noma Nou Akugue izmenjivale su po četiri puta oduzimanje servisa rivalki, što je rezultiralo taj-brejkom. U dramatičnom 13. gemu trećeg seta, Danilovićeva je uspela da nadoknadi zaostatak od 0:3 i izbori pobedu osvojivši osam od narednih 11 poena - 8:6.

Olga će se u četvrtfinalu susresti sa Majar Šerif iz Egipta, prvom nositeljkom na turniru i 83. teniserkom sveta. Biće to najveći izazov za Danilovićevu, koja bi novom pobedom došla na samo dve pobede od osvajanja pehara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading