OPRAVDAO JE MILOJEVIĆEVO POVERENJE! Zvezdin biser OTKRIO čiji su mu SAVETI najviše značili!

Autor:

Sport

07.08.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ustalio se u timu crveno-belih.

OPRAVDAO JE MILOJEVIĆEVO POVERENJE! Zvezdin biser OTKRIO čiji su mu SAVETI najviše značili!

Foto: Starsport

Branilac titule Crvena zvezda u dočekuje Novi Pazar, u okviru četvrtog kola Superlige Srbije. Posle pobede nad Tekstilcem u Bačkoj Palanci, tim Vladana Milojevića ponovo će zaigrati pred delijama, a duel na stadionu "Rajko Mitić" zakazan je u 20 časova.

Među igračima koji je na najbolji način iskoristio promenu pravila i uvođenje dva obavezna "bonusa" koji moraju da budu na terenu tokom svih 90 minuta je Ognjen Mimović.

Talentovani bek srpskog šampiona zadobio je poverenje Vladana Milojevića, a dobrim partijama na startu sezone i opravdao poverenje stručnog štaba. 

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Mimović

- Radujem se svakoj novoj utakmici, pogotovo kad igramo na Marakani pred našim navijačima. Bili smo ubedljivi protiv Tekstilca, tako da očekujem dobru partiju i protiv Novog Pazara, pred što više zvezdaša. Sezona polako hvata zamah, osećamo se sve uigranije, i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - rekao je Ognjen Mimović. 

Budući da je jedan od najmlađih u timu, Mimović je istakao važnost saveta koje dobija od starijih kolega i trenera. 

- Što se mene lično tiče, trudim se da što više napreduje i mnogo mi znače saveti trenera i starijih saigrača. Dosta sam opušteniji na terenu nego prethodnoh proleća i potrudiću se da pružim što bolje partije u nastavku sezone. Čekaju nas uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali smo fokusirani isključivo na prvu narednu utakmicu i želimo da trijumfujemo. Kvalitetno radimo i sa pravom smo optimisti. 

Posebno mu je drago što su mu saigrači u prvom timu neki od igrača sa kojima je branio boje Crvene zvezde i u mlađim kategorijama. 

- Da ih ne nabrajam sad sve, ali zaista se kvalitetno radi i drago mi je što vidim mnogo nekadašnjih saigrača iz mlađih selekcija kako danas zajedno igramo i u prvom timu. Znamo da zvezdaši imaju poseban osećaj prema deci ponikloj u klubu i da vole da ih u što većem broju vide na terenu, a mislim da nikada ranije nije bio ovoliki broj igrača iz škole. U kombinaciji sa iskusnim domaćim igračima i kvalitetnim strancima, imamo formulu za uspeh - zaključio je Ognjen Mimović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading