PREMINUO POZNATI JUGOSLOVENSKI FUDBALER! Navijači plavih - zavijeni u CRNO!

Autor:

Sport

07.08.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je dubok trag.

PREMINUO POZNATI JUGOSLOVENSKI FUDBALER! Navijači plavih - zavijeni u CRNO!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Tužna vest pogodila je navijače plavih - preminuo je Slobodan Kojović, nekadašnji fudbaler Železničara. Kojović je preminuo u 72. godini, u Herceg Novom.

Slobodan je bio član čuvene generacije Plavih koja je zabeležena kao najsjajnija u dugoj istoriji kluba. Ta generacija, iz sezone 1971/72, osvojila je titulu Jugoslavije, a te sezone Plavi su ostvarili i zapažene rezultate u Kupu sajamskih gradova, takmičenju koje je vremenom preraslo u Ligu Evrope.

Kojović je bio dete Železničara, a za Plave je igrao od 1970. do 1980. godine. Tokom svoje karijere u Železničaru, Kojović je bio poznat po svojoj borbenosti, tehničkoj veštini i nepokolebljivom duhu, što ga je učinilo jednim od omiljenih igrača među navijačima. Njegov doprinos timu nije bio samo na terenu, bio je poznat i po svojoj sposobnosti da inspiriše saigrače i podržava mlađe igrače.

Osim što je bio ključni igrač u timu, Kojović je ostavio dubok trag u srcima navijača Železničara. Nakon povlačenja iz aktivnog igranja, ostao je povezan s klubom, često posećujući utakmice i događaje, te pružajući podršku mladim talentima.

Navijači i prijatelji se opraštaju od Kojovića, prisećajući se mnogih nezaboravnih trenutaka koje im je pružio na terenu. Slobodan Kojović ostavlja iza sebe bogatu fudbalsku karijeru i sećanje na svoje izuzetne sportske i ljudske kvalitete, koje će zauvek biti deo istorije Železničara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading