ŠAMPION TRAŽI NOVI PRVENSTVENI TRIJUMF: Delije, sada se pokažite - karte su već puštene u prodaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sedmostrukim uzastopnim srpskim fudbalskim šampionom je novo prvenstveno iskušenje.

ŠAMPION TRAŽI NOVI PRVENSTVENI TRIJUMF: Delije, sada se pokažite - karte su već puštene u prodaju!

Foto: Starsport

Nakon prve tri takmičarske runde u sezoni 2024/25 fudbaleri Crvene zvezde imaju skor od dve pobede i jednog remija, a već predstojećeg vikenda očekuje ih novo prvenstveno iskušenje kada će na najvećem srpskom stadionu gostovati ekipa Novog Pazara.

Fudbalere Crvene zvezde u subotu, 10. avgusta očekuje utakmica četvrtog kola nacionalnog prvenstva, koju će odigrati na stadionu “Rajko Mitić” od 20 časova protiv Novog Pazara, a ulaznice za pomenuti duel će se naći u onlajn prodaji od utorka - 6. avgusta.

Izabranici trenera Vladana Milojevića su u prethodnom kolu ubedljivim rezultatom savladali Tekstilac na prvom gostovanju u sezoni, a priliku da ostvare i treći trijumf u nacionalnom prvenstvu od starta sezone 2024/25 imaće u subotu od 20 časova. 

Foto: FK Crvena zvezda

Tribine se tresu od pesme Delija

 

Karte za meč protiv Novog Pazara su od utorka u ONLAJN prodaji, dok će blagajne raditi u petak od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 12 sati pa sve do početka duela. 

Cene karata su: 

Sever - 400 dinara

Istok - 500 dinara

Zapad - 700 dinara

Tribina Siniša Mihajlović - 1400 dinara 

Takođe, napominjemo da će u subotu raditi i Servis za članstvo u periodu od 12 do 20 časova. 

Da podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde su na startu nove sezone ubedljivo savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0, da bi nakon kiksa na svom stadionu i remija protiv lučanske Mladosti (2:2), ubedljivo slavili i na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci gde su trijumfovali nad novim članom elite Tekstilcem iz Odžaka rezultatom 4:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading