NE, NIJE ŠALA: Čuveni teniski agent izneo mišljenje o Đokoviću! Novaka ovako ne bi hvalila ni rođena majka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nađe se i neko ko ima hrabrosti da pohvali najboljeg tenisera u istoriji belog sporta.

NE, NIJE ŠALA: Čuveni teniski agent izneo mišljenje o Đokoviću! Novaka ovako ne bi hvalila ni rođena majka!

Foto: Starsport

Porodica Đoković

Patrisio Apej, čuveni teniski agent, otkrio je javnosti svoje iskreno mišljenje o Novaku Đokoviću.

Kao neko ko je imao priliku da sarađuje sa njim kroz rad na njegovoj Fondaciji, Apej je istakao da Novak nije samo izuzetan teniser, već i sjajan momak. Njegovo angažovanje u humanitarnim akcijama, posebno podrška vrtićima širom Srbije, jasno govori o njegovoj velikoj dobroti i želji da pomogne zajednici.

Često se spekuliše o popularnosti Novaka Đokovića među navijačima, posebno u poređenju sa drugim velikanima tenisa poput Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Apej je istakao da možda postoji percepcija da nije omiljen među svim teniskim navijačima, ali da je, zapravo, brižan, inteligentan i ponaša se sa stilom. Njegova skromnost, fokusiranost i samopouzdanje čine ga izuzetno impresivnom ličnošću.

- Naravno, svima je stalo kako ih navijači doživljavaju, ali nisam baš potpuno siguran da Đoković nije popularan u teniskoj javnosti. Mnogi Federerovi i Nadalovi navijači možda proturaju tu poruku, ali on je brižan, inteligentan i ponaša se sa stilom.

Republika

Foto: Claytenis.com/printscreen

Izuzetno ceni Novaka - Patrisio Apej

 

Uticaj koji Novak ima kroz svoju Fondaciju je zaista značajan. Pored pomoći vrtićima, on je uspeo da inspiriše ljude širom sveta svojim govorima o misiji i ciljevima organizacije, bez ijedne beleške. Njegova sposobnost da svojim rečima dotakne srca ljudi i motiviše ih na promene za bolje, jasno pokazuje koliko je angažovan i posvećen svojim humanitarnim misijama.

Kroz perspektivu Patrisia Apeja, saznali smo da Novak Đoković nije samo vrhunski sportista, već i izuzetno predan humanitarnom radu. Njegova skromnost, inteligencija i sposobnost da inspiriše druge čine ga istinskim uzorom i van terena. Ova iskustva iz sveta teniskog agenta otkrivaju nam Novaka Đokovića kao sjajnu ličnost koja svojim delima menja svet na bolje.

Da podsetimo, Novak Đoković se priprema za start na ovogodišnjim Olimpijskim igrama na kojima će pokušati da stigne do trofeja koji mu nedostaje u karijeri - zlatne olimpijske medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading