SLATKE MUKE SFEROPULOSA! Evo koliko Zvezda ima trenutno igrača u ROSTERU!

Autor:

Sport

21.07.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se pripremaju za odbranu "triple krune".

SLATKE MUKE SFEROPULOSA! Evo koliko Zvezda ima trenutno igrača u ROSTERU!

Foto: Starsport

Srpski i regionalni šampion Crvena zvezda uoči naredne sezone je znatno pojačao roster, a poslednje pojačanje stiglo je u vidu Ognjena Dobrića, koji se vratio među crveno-bele posle sezone provedene u Virtusu.

Tako sada šef stručnog štaba Janis Sferopulos raspolaže sa čak 19 igrača, od kojih je šestorica novajllija.

Tokom leta, na Mali Kalemegdan su stigli bivši igrač Partizana Kodi Miler-Mekintajer (Baskonija), Ajzea Kenan iz Olimpijakosa, još jedan povratnik među crveno-bele Nikola Kalinić (Barselona), Majk Daum iz turskog Efesa i novopečeni reprezentativac Srbije Uroš Plavšić, bivši član Mege.

Republika

Foto: Starsport

Ajzea Kenan

Pored novopridošlih igrača, u timu su ostali i dobro poznata imena poput kapitena Branka Lazića, Dejana Davidovca, Luke Mitrovića, Miloša Teodosića, Stefana Lazarevića, Dalibora Ilića, Nemanje Nedovića, Jagoa dos Santosa, Džoela Bolomboja, Rokasa Gedraitisa. Takođe, kao igrači Zvezde još uvek se vode i Marko Simonović, Filip Radaković i Andrej Kostić.

Sa ovako jakim timom, nema sumnje da će trener Janis Sferopulos imati izazovno, ali ujedno i zanimljivo vreme pred sobom. Sa 19 košarkaša u rosteru, biće potrebno pronaći pravu kombinaciju i taktiku kako bi se postigao uspeh u narednoj sezoni na evroligaškoj pozornici.

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone, nadajući se uspesima njihovog kluba, kao i da će u najjačem elitnom klupskom rangu uspeti da dođu do plej-ofa ili plej-ina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading