ZBOG NJE TEMPERATURA DOSEŽE TAČKU KLJUČANJA: Najzgodnija fudbalerka zapalila društvene mreže - fanovi u ekstazi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora se postaviti pitanje da li navijači na stadione dolaze zbog nje, ili same fudbalske igre?

ZBOG NJE TEMPERATURA DOSEŽE TAČKU KLJUČANJA: Najzgodnija fudbalerka zapalila društvene mreže - fanovi u ekstazi! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/madelene_wright

Madelin Rajt, fudbalerka Lejton Orijenta, nedavno je zapalila društvene mreže objavivši zapanjujuću fotografiju u bikiniju.

Nakon četiri godine pauze, Rajtova se vratila fudbalu u maju, nakon što je prethodno igrala za Čarlton. Ipak, uprkos povratku fudbalu, ona je odlučila da nastavi i sa karijerom na društvenim mrežama i Onlifans platformi. Ovo je rezultiralo velikom bazom fanova na Instagramu, gde se može pohvaliti sa preko 325,000 pratilaca.

Pauzu između dva šampionata, Madelin provodi na moru odakle redovno svoje pratioce oduševljava fotografijama od kojih zastaje dah.

Međutim, i tokom odmora ona ne može bez fudbala. Bodrila je nacionalnu selekciju Engleske na nedavno okončanom Evropskom prvenstvu u fudbalu gde je selekcija "tri lava" poklekla u finalu protiv reprezentacije Španije, a takođe se nalazi u lakšem trenažnom procesu kako bi spremna dočekala početak priprema za novu sezonu.

Foto: Instagram.com/madelene_wright

Najnovijom fotografijom je oduševila fanove

 

Uz fotografiju sa odmora Madelin je ostavila i komentar:

- Sve što želim, jeste okean.

Kao što je već rečeno, među 325.000 pratilaca na društvenoj mreži Instagram, većina je muške populacije koja redovno i sa velikim nestrpljenjem očekuje nove fotografije ove atraktivne fudbalerke, a zašto ej t otako, možete pogledati u sledećoj fofo galeriji.

 

Neretko njeni obožavaoci ostavljaju i komentare, a pednjače izjave poput: "Vau Medi!", "Ti si dijamant", "Prelepa si draga", "Prelepa kombinacija",...

Madelin ne samo što igra fudbal za Lejton Orient, već zarađuje i putem svog "OnlyFans" naloga, gde svoje fanove redovno časti provokativnim objavama i linkovima ka ovom platformi sa pretplatom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading