POSAO IPAK NEĆE BITI TAKO LAKO PRIVEDEN KRAJU: Zvezda dobila jaku konkurenciju - za usluge slovenačkog reprezentativca interesuju se u članovi Velike četvorke Ju fudbala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom momentu srpski šampion jeste najbliži potpisu, ali...

POSAO IPAK NEĆE BITI TAKO LAKO PRIVEDEN KRAJU: Zvezda dobila jaku konkurenciju - za usluge slovenačkog reprezentativca interesuju se u članovi Velike četvorke Ju fudbala!

Foto: Tanjug/AP

Vezista reprezentacije Slovenije, Timi Maks Elšnik, nalazi se na korak od prelaska u redove Crvene zvezde, javljaju mediji širom regiona. Olimpija iz Ljubljane mogla bi da ostvari značajnu zaradu ukoliko se uspešno zaključe pregovori, a prema nepotvrđenim informacijama Ljubljančani su odbili prvu ponudu kluba se beogradske Marakane u visini od dve miliona evra.

Timi Maks Elšnik je privukao pažnju javnosti svojim nastupima na nedavno održanom Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, gde je startovao na sve četiri utakmice za reprezentaciju Slovenije. Ovaj mladi fudbaler, rođen 1998. godine, svoje prve fudbalske korake napravio je u manjim engleskim klubovima pre nego što se vratio u Sloveniju gde je u januaru 2020. godine poneo opremu ljubljanske Olimpije.

I pored činjenice da je sedmostruki uzastopni šampion blizu dogovora i sa dvadesetšestogodišnjim fudbalerom, kao i sa njegovim dosadašnjim klubom, čini se da su crveno-beli dobili ozbiljnu konkurenciju u komšiluku.

Foto: Tanjug/AP

Timi Maks Elšnik na nedavnom Evropskom prvenstvu

 

Naime, nekadašni članovi Velike četvorke jugoslovenskog fudbala zagrebački Dinamo i Hajduk iz Splita "raspitivali su se za zdravlje" sjajnog Slovenca, ali konkretnih poteza u realizaciji transfera nije bilo.

Crvena zvezda i dalje ima pol poziciju kada je transfer slovenačkog reprezentativca u pitanju. Kako se saznaje Timi Maks Elšnik bi rado slovenačku prestonicu zamenio srpskom, a posebno se nada da bi upravo u crveno-belom dresu, utakmicama na međunarodnoj sceni, sebi podigao cenu i privukao pažnju renomiranih evrospkih klubova.

Da podsetimo, Crvena zvezda u aktuelnoj sezoni startuje od plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona. Jasno je da će se na stadionu "Rajko Mitić" naredne jeseni igrati barem grupna faza Lige Evrope, a mžda bi upravo Elšnik predstavljao tas na vagi koji bi u Beograd, drugu godinu uzastopno doveo najrenomiranije klubove Stargo kontinenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading