"EKSPLODIRAO" MALI KALEMEGDAN! Zvezda dovela NAJVEĆE POJAČANJE!

Autor:

Sport

21.07.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije ponovo u starom jatu.

"EKSPLODIRAO" MALI KALEMEGDAN! Zvezda dovela NAJVEĆE POJAČANJE!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je povratak Ognjena Dobrića u svoje redove, čime je oduševio armiju svojih navijača.

Ljubimac delija koji je već bio deo srpskog i regionalnog šampiona prethodnih godina, sada je odlučio da se vrati iz italijanskog Virtusa i ponovo obuče dres sa crveno-belom bojom.

Ognjen Dobrić je bio deo Crvene zvezde od 2018. do 2020. godine, tokom kojeg je ostvario značajne uspehe sa timom. Njegov povratak izazvao je veliku pažnju kako navijača, tako i sportske javnosti, koji su bili oduševljeni opcijom da će ponovo zadužiti opremu u kojoj se igrački afirmisao.

Foto: KK Crvena zvezda

Ognjen Dobrić

Srpski reprezentativac je tokom svog prethodnog boravka na Malom Kalemegdanu pokazao izuzetno iskustvo i kvalitet na terenu, te se očekuje da će i ovog puta biti važan šraf u mašineriji trenera Janisa Sferopulosa.

Njegovo prisustvo na terenu doprineće velikom napretku u igri i rezultatima tima, te se s pravom očekuje da će i u drugoj epizodi na Kališu imati sličan doprinos ekipi.

Povratak Ognjena Dobrića izazvao je veliko oduševljenje među navijačima Crvene zvezde, koji su putem društvenih mreža iskazali svoju podršku i radost zbog povratka omiljenog igrača. Njegova predanost i doprinos timu prethodnih godina ostavili su snažan utisak na delije, te se očekuje da će partijama doprineti što boljim rezultatima u Evroligi naredne sezone.

Zvezda je, podsetimo, već angažovala još jednog povratnika Nikolu Kalinića (Barselona), reprezentativnog centra Uroša Plavšića iz Mege, Ajzeu Kenana iz Olimpijakosa i Majka Dauma, doskorašnjeg igrača turskog Efesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading