OČI U OČI SA VRELOM BELGIJANKOM: Nakon Mbapea, Azara i Belingema, atraktivna Selin izašla na crtu Dušanu Vlahoviću! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duciju nije bio lako...

OČI U OČI SA VRELOM BELGIJANKOM: Nakon Mbapea, Azara i Belingema, atraktivna Selin izašla na crtu Dušanu Vlahoviću! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/celine.dept

Selin Dept, poznata po svojoj lepoti i uticaju na društvenim mrežama, izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama objavama snimaka na kojema se takmiči u fudbalskom izazovu sa najvećim zvezdama najpopularnije igre na svetu.

Ovoga puta, na red da se odmeri sa atraktivnom Belgijnkom došao je i srpski reprezentativac i fudbaler torinskog Juventusa, Dušan Vlahović. Njihovo neobično nadmetanje privuklo je pažnju mnogih obožavalaca, a snimak je brzo postao viralan na internetu.

Na snimku se može videti kako su Selin i Dušan pokušavali da postignu gol jedno drugom glavom na mali gol. Iako su oboje uspeli da postignu po dva pogotka, odlučujući trenutak desio se kada je Selin, u petom pokušaju, nespretno postigla autogol, čime je Dušanu donela pobedu u ovom neobičnom takmičenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juventus (@juventus)

 

Selin Dept je poznata po svojoj popularnosti na društvenim mrežama, gde je prati neverovatnih 1.7 miliona ljudi. Ona često deli fotografije i snimke iz svog života, a posebno je poznata po tome što se često druži sa poznatim fudbalerima poput Kilijana Mbapea, Edena Azara, Džuda Belingema i mnogih drugih. Njen neobičan spoj lepote i interesovanja za fudbal čini je veoma privlačnom za mnoge pratioce širom sveta.

Ovim neobičnim fudbalskim nadmetanjem, Selin je još jednom pokazala svoju raznolikost i spremnost da se oproba u različitim situacijama, što je dodatno doprinelo njenom uticaju na društvenim mrežama. Očekuje se da će njeni budući poduhvati i dalje privlačiti pažnju javnosti i potvrditi njen status jedne od najlepših i najuticajnijih influenserki na planeti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading